Girls Only Tournament

Girls Only Tournament

Den 15 april arrangeras Girls Only Tournament, en stor fotbollsturnering bara för tjejer, i Arena Älvhögsborg. Förutom matcher blir det workshops, bankett och inspirerande föredrag med F17-landslagets förbundskapten, Pia Sundhage.

''Ett jättebra initiativ där olika arenor i Trollhättan visar vad man kan åstadkomma via lagarbete. Att dessutom vår starka ledare Pia finns på plats med två elitdomare som kommer att döma matcherna visar hur starkt detta projekt är'' säger integrationssamordnare Sevana Bergström.

Fotbollsturneringen vänder sig till tjejer 12-17 år, någon erfarenhet krävs inte.

''Tanken med den här turneringen är att tjejerna ska slippa känna press, få en frizon helt enkelt'' säger projektledare Fredrik Fornänger.

Efter turneringen blir det en bankett med mat från det syrianska köket för alla deltagare.

Se fullständig information om anmälan i bifogat dokument.