Utbildning och utdelning i Göteborg

Prisade föreningar och Sevana som utbildar.

I veckan besökte integrationssamordnare Sevana Bergström Göteborg för att utbilda föreningar i Göteborgs distrikt inom SvFFs värdegrundsarbete. Det blev en utbildning inom demokrati, jämställdhet och integration.

- I Göteborg finns det flera föreningar som jobbar på bra med demokrati, jämställdhet och integration inom fotbollsrörelsen. Jag känner att det finns ett stort engagemang och passion för det man gör. Detta gör mig glad och väldigt stolt, säger Sevana Bergström.

Utbildningen avslutades med att uppmärksamma några av de föreningar som fått beviljat bidrag under 2017 i samarbete med ICA och Svenska Spel.

  • Hovås Billdal IF
  • Ale United
  • GAIS
  • Bergsjön SK
  • Gunnared KIF

- Precis som våra andra distrikt har Göteborg sina utmaningar, men jag är övertygad om att vi kommer i mål tillsammans. Stort tack till Göteborgs Fotbollförbund för det fina mottagandet, avslutar Sevana Bergström.