ICAs blågula varor stöttar fotbollens mångfald- och jämställdhetsarbete

Kampanj tillsammans med ICA

Svenska Fotbollförbundets paraplynamn inom sociala frågor, Alla är olika-olika är bra får välkommen draghjälp av ICA i samband med fotbolls-VM i Ryssland.

Under och inför VM kommer landets ICA-butiker att sälja ett blågult sortiment till förmån för fotbollens arbete med integration, jämställdhet och demokratiska värderingar. Svenska Fotbollförbundets sponsor ICA har tagit fram ett blågult sortimentet inför fotbolls-VM i Ryssland. Totalt kommer 55 blågula varor att finnas på butikshyllorna under perioden vecka 21–28, där en mindre del av varornas pris går till Svenska Fotbollförbundets integrations- och jämställdhetsinitiativ Alla är olika-olika är bra.

Information och hur man söker bidrag, klicka här