Omgångarna 12-19 fastställda

Sirius-Malmö på Studenternas är första matchen ut i de aktuella omgångarna som nu har fastställts - lördag 7 juli kl 16.

Nu har avsparkstiderna i Allsvenskans omgångar nr 12-19 fastställts, d v s efter VM-uppehållet och in till slutet av augusti. Programmet är satt med en brasklapp för Malmö FF:s öde i europaspelet i augusti.

UEFA har ett nytt upplägg för europaspelet den kommande säsongen där lag som åker ur kvalet till Champions League får en ytterligare chans i den påföljande omgången av Europa League. Sveriges bidrag till Champions League, Malmö FF, kan därmed med kort varsel få sina matcher i augusti flyttade från lördag till söndag om denna situation skulle bli aktuell.

Göteborg kommer för övrigt att lämna besked under fredagen om definitiv avsparkstid för matchen hemma den 14 juli mot Örebro. Det uppdateras då direkt i spelprogrammet.