Stockholm segrare i Cup Kommunal

Stockholm jublar över segern Foto: Daniel Lindahl
Stockholm jublar över segern. Foto: Axel Nyqvist

Det blev Stockholm som vann Cup Kommunal för flickor 16 år. Laget besegrade Göteborg med 3-2 i finalen som spelades på Halmstad Arena. Segern var Stockholms åttonde titel totalt i distriktsflickturneringen.

I halvtid var resultatet 1-1 innan Stockholm i den andra halvleken kunde kliva upp till 3-1. Göteborg reducerade till 3-2 mot slutet men kom inte närmare utan Stockholm kunde hålla sin ledning till slutsignal.

Således bärgade Stockholm sin åttonde titel i Cup Kommunal.

Matchen skulle ha sänts i sin helhet live här på svenskfotboll.se. Men på grund av teknikproblem misslyckades stora delar av sändningen. Den dataoperatör som streamingen använde sig av hade problem med sina datatjänster under kvällen, något som tyvärr resulterade i att sändningen inte kunde rulla.

Se matchen i efterhand i spelaren ovan.

Lagens väg till final

Göteborg

Gruppspel: Småland 2-1, Västergötland 3-2. Slutspel: Värmland 2-1, Östergötland 2-2. Semifinal: Västmanland 3-2.

Stockholm

Gruppspel: Västmanland 1-3, Gotland 8-0. Kval till slutspel: Gestrikland 6-0. Slutspel: Södermanland 6-2, Uppland 9-0. Semifinal: Västerbotten 2-1.