Slutspelsklara lag i SM i Beach Soccer

Cykelspark i Beach Soccer-match

Den 15 juli avgörs SM i Beach Soccer i Kalmar. Under helgen har kval spelats i Kalmar och Stockholm och fyra lag i dam- respektive herrklassen har kvalificerat sig till slutspelet i Kalmar. Regerande segrarna Vetlanda United IF och Glömminge IF är vidare och kommer försöka försvara titeln.

Vetlanda United IF, IFK Kalmar, Roslagen BFK samt Beach FF är vidare i damklassen. Förra årets segrare med erfarenheter från internationellt spel i Euro Winners Cup – Vetlanda United – kommer vara jagade av de andra lagen under finalen.

Glömminge IF, Torsås GOIF, Bemannia FC och Norsjö IF är vidare från herrklassen. Kan Glömminge vinna SM för tredje året i rad eller kan någon av konkurrenterna ta hem årets slutspel?

Det är inte bara äran som står på spel utan också möjligheten att representera Sverige i 2018 års Euro Winners Cup (motsvarande Champions League).