Ändrad avsparkstid i herrcupfinalen

Finalen mellan Djurgården och Malmö har fått ändrad avsparkstid till 15.00 den 10 maj.

På Kristi himmelsfärdsdag, torsdagen 10 maj, spelas finalen i Svenska Cupen herr mellan Djurgårdens IF och Malmö FF på Tele2 Arena. Nu står det klart att avsparkstiden har justerats från 18.15 till 15.00. Förköpsbiljetter till finalklubbarna samt föreningar släpps torsdag 12 april 14.00 och biljetter till allmänheten släpps sedan tisdag 17 april 09.00.

På upptaktsträffen för Allsvenskan lottades det att Djurgården blir hemmalag mot Malmö när Svenska Cupen herr ska avgöras den 10 maj. Nu är det klart att matchen har fått ändrad avsparkstid och finalen sparkas igång 15.00.

Cupfinalen på damsidan, FC Rosengård mot Linköpings FC, spelas sedan på söndagen den 13 maj. Mer information om den finalen kommer meddelas i våra kanaler under nästa vecka.