Nästan 19 000 sålda till herrfinalen

Om en vecka spelas herrfinalen i Svenska Cupen mellan Djurgården och Malmö FF. Intresset för matchen är stort och redan nu är nästan 19 000 biljetter sålda till finalen som börjar 15.00 och spelas på Tele2 Arena.

Mycket står på spel för Djurgården och Malmö FF om en vecka i Svenska Cupen-finalen. För Djurgården var det 13 år sedan man lyfte bucklan. Svenska mästarna Malmö FF har å andra sidan inte vunnit Svenska Cupen på 29 år då Joakim Nilsson, Håkan Lindman och Leif Engqvist med flera såg till att man besegrade just Djurgården i finalen.

Så prestigen inför matchen är stor. För Djurgårdens del skulle en seger i cupen dessutom betyda att man hoppar över en kvalomgång i UEFA Europa Leagues kvalspel. Med en vecka kvar till matchen på Tele2 Arena har nästan 19 000 biljetter sålts. Se till att skaffa en biljett nu du med.