Startelvan mot Irland

Jämnt och ovisst är läget i EM när båda grupperna avgörs ikväll. Sverige och Irland har avgörandet i egna händer när man möts i Jessheim.

Landslaget i Vigelandsparken i samband med lördagens "Players Party"

Två måls seger mot Irland - det är vad som krävs för att Sverige för egen maskin ska säkra en semifinalplats i F19-EM i Norge. Men det blir en rejäl utmaning, Irland står på full poäng efter två uddamålssegrar mot Spanien och England. Ändå är irländskorna inte klara för avancemang då Spanien, som har tre poäng som Sverige, avslutar med att möta nollpoängaren England.

Sveriges startelva: 1 Zecira Musovic - 3 Julia Ekholm, 13 Nathalie Björn, 4 Elin Karlsson, 5 Nellie Karlsson - 8 Fanny Andersson, 10 Lina Hurtig, 6 Julia Wahlberg [K], 7 Filippa Curmark - 9 Stina Blackstenius, 17 Julia Zigiotti Olme.

Ersättare: 12 Emma Holmgren - 2 Elin Björklund, 14 Anna Oskarsson, 11 Lotta Ökvist, 15 Maja Norrhamn, 16 Filippa Angeldal, 18 Emma Jansson.