Så hyllas U21-landslaget i Stockholm

Svenska fans hyllar redan U21-hjältarna i Prag. På onsdag blir det Stockholms tur.

Kungsträdgården dukas under onsdagen för att ta emot de svenska EM-hjältarna – och alla som vill hylla dem. Följ festligheterna på plats eller i TV4 som sänder 16.55-17.50.

Förprogrammet i Kungsträdgården inleds klockan 16. Emelie Ölander är konferencier och blandat med underhållningen från scenen kommer även Sveriges F19-landslag att presenteras. F19-tjejerna är nästa gäng som siktar på EM-framgångar (i Israel 15-27 juli).

TV-sändningen startar 16.55 och ungefär vid det klockslaget rullar U21-landslaget också iväg i sin öppna buss från Scandic Park på Karlavägen. Den planerade resvägen till Kungsträdgården går via Sturegatan - Stureplan - Birger Jarlsgatan - Nybroplan - Hamngatan - Norrmalmstorg - Kungsträdgårdsgatan - Strömgatan - Gustav Adolfs Torg - Jakobs Torg - Kungsträdgården.