Så gör du med din biljett till Sverige-Danmark

Tyvärr står det nu helt klart att VM-kvalet Sverige-Danmark som skulle ha spelats på Gamla Ullevi den 20 oktober inte blir av. Detta är en följd av den ännu olösta konflikten gällande de ekonomiska villkoren för spelarna i det danska damlandslaget.
Här följer information till dig som biljettinnehavare.

Du som har biljett till matchen har tre alternativ:

1. Du återlöser din biljett och får pengarna tillbaka.

Följande gäller:

  • Biljetter uthämtade hos biljettombud återköps hos valfritt biljettombud.
  • För er som har köpt föreningsbiljetter: Maila kontakt- och kontouppgifter för återbetalning till eventinfo@gotevent.se
  • Kortbetalda eller bankbetalda outhämtade biljetter, eBiljetter och biljetter skickade via brev återbetalas till kortet/kontot inom två veckor.
  • För bokningar med betalningssätt Klarna kommer du att få ett mail från Klarna gällande återbetalningen inom två veckor.
  • Har du biljetter som är betalda eller delbetalda med presentkort, vänligen skicka ett mail till info@ticketmaster.se med bokningsnummer och kompletta bankuppgifter. Återbetalningen görs sedan inom två veckor.

Serviceavgiften återbetalas ej vid inställt evenemang. Köpt biljett återlöses senast 20 november 2017.
Biljettkassan på Gamla Ullevi håller extraöppet fredagen den 20 oktober från kl 12.00 - 19.30.
För övriga frågor vänligen kontakta Got Event Biljett på eventinfo@gotevent.se

2. Du byter biljetten till en biljett till VM-kvalet Sverige-Ungern den 24 oktober i Borås.

  • Matchstart 18.45.
  • Biljettbytet sker på plats vid Borås Arena i anvisad biljettkassa.
  • Du tar dig själv till Borås.

3. Du kan också välja åka buss gratis från Valhalla IP i Göteborg till Borås.

  • Du byter din Sverige-Danmark-biljett till en biljett till Sverige-Ungern på bussen.
  • Anmäl senast kl 12.00 söndag 22 oktober på buss@svenskfotboll.se hur många biljetter du vill byta, och hur många platser på bussen du behöver. Matchbiljett till Sverige-Danmark gäller som bussbiljett.

Övrigt

Dam SWE-Ungern 24 oktFör eventuella frågor om oförutsedda problem som uppkommit till följd av den inställda matchen vänligen kontakta Svenska Fotbollförbundet på danmark@svenskfotboll.se

Vi beklagar att matchen inte kunde spelas – och vi förstår att många supportrar är besvikna. Orsaken till detta ligger dock helt utom vår kontroll.

Nu ser vi fram emot VM-kvalet mot Ungern i Borås, och hoppas att så många svenska supportrar som möjligt väljer att ta sig till Borås Arena för att ge landslaget sitt stöd.

Svenska Fotbollförbundet