Nu byter hemsidan skepnad

Nu slår vi upp portarna för nya svenskfotboll.se. Du befinner dig nu på de "gamla" sidorna som successivt kommer fasas ut. Under en tid framöver kommer dock fortfarande en del innehåll och funktionalitet finnas kvar här.

Det gäller till exempel våra livescore-sidor som kommer fortsätta driftas i den gamla lösningen säsongen ut. En del annan information med tävlingsdata återstår också att utveckla för nya hemsidan men undan för undan betas den utvecklingen av - under en övergångsperiod kommer alltså båda sidorna att finnas parallellt och innehållet på nya sajten utökas gradvis.

När den tidigare versionen presenterades var responsivitet ett nytt begrepp och svenskfotboll.se låg i framkant när det gällde att fungera i mobilen. Nu nio år senare har perspektiven skiftat. Idag är nära 70 % av våra sidvisningar mobila. Nya sidan är skapad för det - en mobilsajt som fungerar bra i desktop också!

Vi hälsar dig varmt välkommen till nya svenskfotboll.se och hoppas att du kommera att tycka om det nya!