U21 herr: Sverige fick revansch på Grekland

Torbjörn Nilssons mannar i U21-landslaget fick revansch på Grekland för fjolårets förlust. På Tingvalla IP i Karlstad vann Sverige landskampen med 2-0, efter mål av debutanten Andreas Johansson och Johan Andersson.
Matchen avgjordes i slutet av första halvlek med två snabba svenska mål. Spelet höll klart godkänd kvalitet i första halvlek, medan den andra förrycktes av en långa rad byten i båda lagen. Den andra halvleken slutade mållös.
U21 i Karlstad 20 augusti20 augusti 18.00
Tingvalla IP, Karlstad
Sverige-Grekland 2-0 (2-0)
1-0 Andreas Johansson (44), 2-0 Johan Andersson (45+2)
Sverige: John Alvbåge - Fredrik Stenman, Per Nilsson (Stefan Ålander 33), Mikael Antonsson (Christian Järdler 60), Gabriel Ucar - Babis Stefanidis (George Mourad 76), Andreas Johansson (Samuel Holmén 81), Stefan Ishizaki (Andreas Dahl 61), Alexander Farnerud - Johan Elmander, Johan Andersson (Pablo Piñones-Arce 67).
Ersättare: Fredrik Persson.
Domare: Allan Kelly, Irland. Ass. domare: John P Kelly och Kevin Murray, båda Irland. Fjärdedomare: Jonas Eriksson, Sverige. Publik: 4.912.