F19/85: Förlust även mot Norge

Sverige förlorade samtliga tre matcher i fyrnationsturneringen i La Manga. Turneringen slutade som den började - förlust med 1-2 efter svensk ledning i halvtid. Precis som mot Frankrike i första matchen så tog Sverige ledningen mot Norge i första halvlek, men höll sedan inte distansen ut.

Inledningen var lyckosam när Sofie Andersson nätade efter bara 3 minuters spel. Det var för övrigt hennes fjärde mål i turneringen. De norska målen kom efter hörna och en kontring.
Förbundskapten Anna Signeul kommenterar:
- Vi hade en bra period i slutet av första och början av andra halvlek. Då skapades så mycket målchanser att vi borde spikat igen. Linda Forsberg missade en chans att nicka i öppet mål, Susanne Moberg sköt strax utanför och Sofie Andersson missade ett friläge.

- Sen drabbades slog en skada till igen. Caroline Seger som är lagets motor ådrog sig en fotvrickning och fick utgå. När vi sedan tvingades ändra om i laget - Maria Karlsson fick gå upp på mitten från sin backplats - så tappade vi igen. Vi började slå långbollar, laget blev längre och längre. Hela turneringen har vi haft marginalerna emot oss.

Fyrnationsturnering F19/85
19/3 2004, LA MANGA
Sverige - Norge 1-2 (1-0)Sofie Andersson (3), 1-1 Tine Eriksen (54), 1-2 Hane Pettersen (86).
Sverige: Jenny Olsson - Emma Herbring, Sandra Linder, Johanna Frisk, Maria Karlsson - Nathalie Tingvall (Linnea Gjersvold 78), Anna Bodén, Caroline Seger (Karin Palm 57), Linda Forsberg (Emma Stålhammar 74) - Sofie Andersson (Maria Nordbrandt 65), Susanne Moberg (Madelaine Edlund 65).
Danmark - Frankrike 6-1
Spelschema och tabell

Upplagt av: Thorsten Frennstedt