Kategori: UEFA Dam-EM 2013

Utvärdering av Dam-EM 2013: "Stor succé"

På tisdagens presenterades de fem olika utvärderingar som genomförts i samband med UEFA Dam-EM 2013.
- Samtliga resultat pekar glädjande åt samma håll, nämligen att turneringen var exceptionellt bra för Sverige, för värdstäderna, svensk och internationell damfotboll och därmed har vi fog för att kalla mästerskapet för en stor succé, sa turneringschefen Göran Havik vid tisdagens presskonferens.

Webb-TV: Seger inför slutspelsfasen

Caroline Seger summerar Sveriges EM hittills, och berättar om läget i truppen och tankarna inför kvartsfinalen i Halmstad på söndag.

Kategori: Damlandslaget
Josefine Öqvist grattas till 3-0-målet

Sverige gruppsegrare!

Sverige är klart för kvartsfinal i EM. Under tio lyckominuter i början av andra halvlek gjorde man tre mål mot Italien och vann rättvist med 3-1. Inhopparen Therese Sjögran inledde målskyttet efter bara 90 sekunder på plan.
- Underbart kul att Therese fick komma in och göra mål, sade förbundskapten Pia Sundhage som gjorde några lyckades byten.

Kategori: UEFA Dam-EM 2013
Svenska fans anländer till Örjans Vall

Succé för Camp Sweden

Vid halv åtta-tiden intog flera hundra svenska fans Örjans Vall. För tredje matchen i rad arrangerade Camp Sweden en marsch från Fan Zone till arenan. Det blå-gula publikhavet var mäktigt och ytterligare ett bevis på det stora intresset under EM.
- Det har varit ett otroligt drag kring matcherna och vi är oerhört nöjda och glada, säger Filip Gunnarsson, som arbetar för Camp Sweden under EM.

Kategori: UEFA Dam-EM 2013

Webb-TV: Marika om #den12espelaren

Drygt 400 supportrar slöt upp på Morups IP när damlandslaget värmde upp inför matchen mot Italien. Landslagschefen Marika Domanski Lyfors berättar om vad stödet betyder, och hur planeringen för nästa fas av EM ser ut.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter