Kategori: UEFA Dam-EM 2013

Utvärdering av Dam-EM 2013: "Stor succé"

På tisdagens presenterades de fem olika utvärderingar som genomförts i samband med UEFA Dam-EM 2013.
- Samtliga resultat pekar glädjande åt samma håll, nämligen att turneringen var exceptionellt bra för Sverige, för värdstäderna, svensk och internationell damfotboll och därmed har vi fog för att kalla mästerskapet för en stor succé, sa turneringschefen Göran Havik vid tisdagens presskonferens.

Kategori: UEFA Dam-EM 2013
Sverige är utslaget, men EM-festen fortsätter fram till och med finalen på söndag.

EM-festen fortsätter

Ikväll spelas ytterligare en slutsåld match i UEFA Dam-EM 2013 då semifinalen mellan Norge och Danmark ska avgöras på Nya Parken i Norrköping.
Idag släpptes de sista 200 biljetterna till kvällens match och utanför Nya Parken stod norrköpingsborna i kö i väntan på att biljettluckorna skulle öppnas.

Kategori: UEFA Dam-EM 2013
Delie förde Franrike till EM:s första segermatch

Frankrike bröt kryssviten

Marie-Laure Delie hittade rätt två gånger om redan före halvtidsvilan på Nya Parken i Norrköping och satte Frankrike på spåret mot första segermatchen i EM 2013. Till slut blev det 3-1 mot Ryssland. Spanien vann ett sprakande drama på övertid mot England, 3-2.

Träffa VM-hjältarna från 2003 i Fan Zone under EM!

Det är tio år sedan Sverige vann VM-silver i fotboll – en final som följdes av 3,8 miljoner tv-tittare i TV4. 2003-hjältarna kommer nu att återfinnas på läktarna under EM i Sverige 2013 – passa på att träffa dom i fan zons på vägen till matcherna!

Kategori: UEFA Dam-EM 2013
Veronica Boquete, Bruno Bini och Smedby AIS F00-01 med Camille Catala .

Frankrike och Spanien gästade Norrköping

På den svenska Nationaldagen besökte Frankrike "sin hemstad" Norrköping under UEFA Womens Euro 2013. Förbundskapten Bruno Bini och spelaren Camille Catala var där och Spanien, som har samma ort som bas, representerades av Veronica Boquete som till vardags spelar i Tyresö i Allsvenskan.

Frankrikes trupp till EM uttagen

Idag tog Frankrikes förbundskapten, Bruno Bini, ut den 23-manna trupp som ska representera Frankrike i sommarens EM turnering. 12 av spelarna spelar till vardags i Lotta Schelins Lyon.

Ryssland på besök

Vi har just nu besök från Ryssland. Bland annat huvudtränaren och toppspelaren Kurochkina finns på plats och igår tränade de ihop med Dagsbergs 13-åriga tjejer.

Avspark i UEFA Dam-EM 2013 närmar sig!


Fotbollsdag för tjejer

En heldag för bara tjejer!

En av semifinalerna i UEFA Dam-EM 2013 spelas som bekant i Norrköping den 25 juli. Du som är tjej är inbjuden till festen!

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter