Kategori: UEFA Dam-EM 2013

Utvärdering av Dam-EM 2013: "Stor succé"

På tisdagens presenterades de fem olika utvärderingar som genomförts i samband med UEFA Dam-EM 2013.
- Samtliga resultat pekar glädjande åt samma håll, nämligen att turneringen var exceptionellt bra för Sverige, för värdstäderna, svensk och internationell damfotboll och därmed har vi fog för att kalla mästerskapet för en stor succé, sa turneringschefen Göran Havik vid tisdagens presskonferens.

Kategori: Damlandslaget
Damlandslaget applåderas av publiken på Gamla Ullevi efter semifinalförlusten.

Damlandslaget hyllas på Friends Arena

Sverige föll mot Tyskland i semifinalen, men även det svenska laget finns på plats under söndagens EM-final på Friends Arena.
- Vi är stolta över tjejerna, och otroligt glada över det fantastiska stöd den tolfte spelaren har gett dom under EM. Vi vill tacka laget för deras insats. Både laget och publiken förtjänar den hyllningen, säger SvFF:s ordförande Karl-Erik Nilsson.

Kategori: UEFA Dam-EM 2013
Caroline Hansen och Ada Stolsmo Hegerberg - norska tonårsstjärnor i EM-finalen.

Hansen och Hegerberg - norska tonårsstjärnor

Den 10 juli inleddes EM. Samma dag fyllde Ada Stolsmo Hegerberg 18 år. Hon firades med tårta av sina norska landslagskamrater och fick en extra grattiskram av jämngamla kompisen Caroline Graham Hansen.
De två tonåringarna har stor del i Norge spelar EM-final på Friends Arena mot Tyskland.

Kategori: UEFA Dam-EM 2013
Cristina Dorcioman från Runänien, som bland annat dömde mötet mellan Sverige och Finland, har utsetts till domare i EM-finalen.

Rumänsk domare i EM-finalen

Cristina Dorcioman från Rumänien dömer söndagens EM-final mellan Tyskland och Norge. Till sin hjälp kommer hon att ha assisterande domarna Maria Luisa Villa Gutierrez från Spanien och Sian Massey från England. Fjärdedomare är Finlands Kirsi Heikkinen.

Kategori: UEFA Dam-EM 2013
Sverige är utslaget, men EM-festen fortsätter fram till och med finalen på söndag.

EM-festen fortsätter

Ikväll spelas ytterligare en slutsåld match i UEFA Dam-EM 2013 då semifinalen mellan Norge och Danmark ska avgöras på Nya Parken i Norrköping.
Idag släpptes de sista 200 biljetterna till kvällens match och utanför Nya Parken stod norrköpingsborna i kö i väntan på att biljettluckorna skulle öppnas.

Träffa VM-hjältarna från 2003 i Fan Zone under EM!

Det är tio år sedan Sverige vann VM-silver i fotboll – en final som följdes av 3,8 miljoner tv-tittare i TV4. 2003-hjältarna kommer nu att återfinnas på läktarna under EM i Sverige 2013 – passa på att träffa dom i fan zons på vägen till matcherna!

Kategori: UEFA Dam-EM 2013

Dam-EM finalen: Nu släpps fler kategori 1 och 2 biljetter upp till försäljning

På grund av ombyggnationer på arenan för EM-finalen har arrangören under en längre tid varit tvungen att blockera en hel del platser på läktarens långsida etage 1 och 2. Delar av dessa biljetter släpps under onsdagen upp till försäljning och så fort det är 100 % klart hur ombyggnationen kommer påverka läktarplatserna kommer resterande biljetter att släppas till försäljning.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter