Kategori: UEFA Dam-EM 2013

Östers herrar delar med sig

Den 14 februari släpps biljetterna till sommarens fotbollsfest - Uefa Dam-EM 2013. Östers IF delar med sig av sin arena till Tyskland, Island och Holland som kommer att spela matcher på Myresjöhus Arena.
Ta chansen att se mästerskapsfotboll i Sverige. När kommer den möjligheten igen?

Kategori: UEFA Dam-EM 2013

Winning videos: Sundhage i Växjö

Pia Sundhage började marknadsföra EM redan i höstas. Här river hon av "Vi är tjejer, vi är bäst", den svenska EM-låten 1987, på Grand Samarkand i Växjö.
Du missar väl inte att stötta Pia och spelarna i sommarens EM? Köp biljett och bli den tolfte spelaren! Säljstart den 14 februari.

Kategori: Damlandslaget
Thora Helgadottirs Island kommer till Växjö i april.

Damlandslaget möter Island i Växjö

Sverige möter Island på Myresjöhus Arena i Växjö den 6 april. Gästande Island får därmed chansen att bekanta sig med den arena där de spelar två av sina matcher i sommarens EM-slutspel.
Biljettförsäljningen till matchen Sverige-Island startar den 21 februari. Biljettsläpp för Uefa Dam-EM 2013 är redan den 14 februari.

Kategori: UEFA Dam-EM 2013

200 dagar till avspark!

2012 är snart till ända och EM-året 2013 väntar med stor iver att få göra entré. Just idag är det 200 dagar kvar till avspark i UEFA Dam-EM 2013 – ett härligt avstamp inför sommarens stora fest!
Vi hoppas att Ni alla har börjat boka in matcherna i era kalendrar och längtar lika mycket som vi till att festen ska dra igång!

Kategori: UEFA Dam-EM 2013

Stor aktivitet runt lottningen i Göteborg

8-9 november blir det full aktivitet på Svenska Mässan i Göteborg i samband med EM-lottningen.


Fredag 9 november lottas nästa års stora fotbollsfest i Sverige, Uefa Dam-EM 2013 på Svenska Mässan i Göteborg
Redan på torsdagen blir det en nordisk träff, med Sveriges förbundskapten Pia Sundhage, spelare och medarbetare i organisationen som försnackar inför lottningen.

Kategori: UEFA Dam-EM 2013

Historisk landskamp i Växjö

Den 23 oktober är ett historiskt datum på flera sätt. Pia Sundhage gör sin första landskamp som svensk förbundskapen, och matchen mot Schweiz är den första landskampen som spelas på den nybyggda arenan i Växjö.

- Det är oerhört värdefullt att få vara med om att arrangera en landskamp inför EM, säger Anna Sjödahl, lokal projektledare för UEFA Dam-EM 2013 i Växjö.

Kategori: UEFA Dam-EM 2013

UEFA mycket nöjda med värdstäderna

Under veckan som gått har en delegation från UEFA på över 15 personer varit på inspektionsresa i värdstäderna. Besöket innefattade alltifrån inspektion av laghotell och lottningslokaler till operativa frågor kring arenorna, och UEFA var mycket nöjda med vad värdstäderna visade upp.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter