Herrlandskamper på bortaplan

Biljettansökan/försäljning sker oftast ca 2-3 månader före match men det kan variera till kortare eller längre tid beroende på värdnationen.

En ansökan ska alltid innehålla kompletta uppgifter på samtliga personer, så som namn, adress, telefon-, person- samt passnummer och nationalitet.
Max 4 medlemmar per ansökan. Det går inte att koppla samman flera ansökningar till ett större sällskap.

Vid de tillfällen då efterfrågan är större än tillgången så tillämpas Svenska Fotbollförbundets biljettpolicy.

2018

Rumänien - Sverige

Tisdag 27 mars, kl. 20.30
Ion Oblemenco-stadion, Craiova

Det går nu att köpa biljetter till landskampen mot Rumänien den 27 mars. Landskampen spelas Ion Oblemenco-stadion i Craiova. Gå in på länken nedan för att köpa biljetter direkt från det Rumänska Fotbollförbundet.

  • Biljettpriser: VIP:78 euros.
    Långsida:20 euros.
    Kortsida bakom mål: 7 euros

.

Är du inte medlem i Supporterklubben? Gå då in och registrera dig på Supporterklubbens hemsida.

Svenska Fotbollförbundet förbehåller sig rätten att makulera ansökningar som görs av Kunden om Kunden inte lämnar korrekta uppgifter om sig själv eller i övrigt bryter mot eller försöker kringgå de villkor som gäller för biljettköpet. Detta gäller bl.a. om Kunden bokar fler biljetter än tillåtet eller om Kunden säljer vidare köpta biljetter i strid mot de villkor som gäller för biljettköpet.

Svenska Fotbollförbundet lagrar elektroniskt samt behandlar de uppgifter som finns i ansökan. Den som ansöker ger sitt samtycke till sådan lagring och att Svenska Fotbollförbundet får använda och lämna ut uppgifter för att kunna tillhandahålla de tjänster som den som ansökt anmält sitt intresse för.

Resepaket.

Vill ni boka hela paket inklusive resa och boende så hänvisar vi till våra resepartners.

Till landskampsprogrammet.

.

Köpt biljetter i andra hand?

Svenska Fotbollförbundet garanterar inte äktheten på biljetter som införskaffats via andra kanaler än officiella försäljningsställen.

För att vara säker, köp därför alltid biljetter via våra auktoriserade återförsäljare som är svenskfotboll.se samt via våra partners Björk & Boström, Steve Perryman, LA Travel och Grand Travel Group.