Höstens VM-kval i Göteborg

När VM-kvalet i höst går in i sitt avgörande är damlandslaget tillbaka på nationalarenan Gamla Ullevi i Göteborg. Inom loppet av några dagar tar Sverige emot Bosnien-Hercegovina lördag den 13 september och Skottland onsdag 17 september. Biljettsläpp till matcherna är planerat till tisdagen den 5 augusti.

Gamla Ullevi

17 september är sista speldagen i gruppen och matchen mot Skottland kan komma att bli helt avgörande. I nuläget pekar allt på att Anna Signeuls Skottland och Pia Sundhages Sverige gör upp om slutsegern i gruppen.

- Vi ser väldigt mycket fram emot matcherna mot Bosnien-Hercegovina samt Skottland som avslutar VM-kvalet. Det är här det kommer att avgöras och vi är glada att återigen välkomna damlandslaget till sin nationalarena Gamla Ullevi där vi ska ge dem bästa tänkbara förutsättningar på deras resa mot Kanada 2015, säger Thomas Walfridsson, projektledare Gamla Ullevi.

Biljettsläpp för septembermatcherna är planerat till 5 augusti. Avsparkstiderna är 15.30 den 13 september mot Bosnien-Hercegovina och 18.30 den 17 september mot Skottland.

Till VM-kvalet mot Nordirland på Myresjöhus Arena i Växjö 8 maj (18.30) går det bra att boka biljetter sedan en vecka.