Ändrad avsparkstid mot Danmark

Sverige-Danmark

Den 20 oktober spelar Damlandslaget VM-kvalmatch mot Danmark på Gamla Ullevi i Göteborg. Efter önskemål från Danska Fotbollsförbundet DBU och sändande DR1 har avsparkstiden justerats till 18.15.

Sverige inledde VM-kvalet med att bortabesegra Kroatien med 2-0. När VM-kvalet fortsätter i oktober väntar EM-tvåan Danmark på Gamla Ullevi i Göteborg. Danska Fotbollsförbundet DBU och sändande DR1 ville ändra matchtid och nu har frågan accepterats av SvFF och UEFA. Matchen kommer nu sparkas igång 18.15 i stället för 18.45.

- Vi vill att så många som möjligt ska ha möjlighet att se matchen, både i Sverige och i Danmark. När ändrad avsparkstid tillgängliggör matchen i Danmark samtidigt som det inte påverkar negativt för parterna i Sverige ser vi positivt på att fler kan följa den spännande kvalmatchen, kommenterar Mikael Jiffer, Marknads- och Försäljningschef på Svenska Fotbollförbundet.

Har du redan köpt biljetter till matchen och efter ändringen av avsparkstid inte har möjlighet att närvara vid VM-kvalmatchen kontaktar du Got Event som står för biljetthanteringen.