Biljetter till Ungernmatch i Borås

Köp biljett till matchen mot Ungern i Borås.

Tisdag den 24 oktober spelar Damlandslaget VM-kvalmatch mot Ungern i Borås. Det blir den första matchen i staden på 24 år. Matchen har avspark 18:45 och viktiga poäng står på spel i kvalet. Nu är biljetterna till oktobersamlingens andra hemmamatch släppta – köp din biljett från 80 kronor (ungdom), 70 kr (föreningspris) och 180 kr (vuxen) och heja fram landslaget till seger på Borås Arena.

Landslaget inleder VM-kvalet på tisdag. Då väntar Kroatien på bortaplan. I oktober fortsätter sedan VM-kvalet i Sverige. Biljetter till matchen mot Danmark i Göteborg är redan släppta. Men nu finns även biljetter tillgängliga för matchen som spelas i Borås – mot Ungern.

- Matchen blir den sista kvalmatchen vi spelar på hemmaplan under hösten och vi hoppas på starkt stöd från läktarplats, säger förbundskapten Peter Gerhardsson.

Biljetterna till matchen mot Ungern kostar från 80 kronor (ungdom) och 180 kronor (vuxen). Supporterklubben har 50% på biljetter och föreningar kan köpa föreningsbiljetter för 70 kronor styck, köp av minst 10 biljetter.