Fridolina Rolfö känner sig i form

Fridolina Rolfö befinner sig med Damlandslaget i Kroatien. Rolfö kommer till samlingen med två spelade ligamatcher med Bayern München i bagaget. Nu har tre träningspass passerat och Fridolina Rolfö känner sig bra i form.

- Det känns bra. Jag hade lite ledigt efter matchen vi spelade i Bayern München. Känner att jag kommer hit med mycket energi och hoppas få en bra träningsvecka innan matchen. Jag känner mig fullt förberedd för den, säger Rolfö.

Under onsdagen fick Damlandslaget äntligen träna på gräs. På grund av kraftigt oväder fick de två första passen förflyttas till konstgräs. I dag flyttade laget tillbaka till tilltänkta gräsplanen och Rolfö uppskattade träningen.

- Det var väl egentligen första dagen vi fick komma in och spela på lite större ytor, första dagen på gräs också. Vi jobbade mycket med att hitta uppspel och olika kombinationer. Men även lite med hur vi vill lägga pressen och var vi vill få motståndaren, säger Fridolina Rolfö.

Peter Gerhardsson och assisterande förbundskapten Magnus Wikman har genomfört tre pass med laget. Spelarna har fått ett gott intryck. Fridolina Rolfö beskriver:

- En otrolig proffsighet. Jag har fått ettt bra intryck hittills. Det känns naturligt och bra i gruppen. Det bådar gott.

Se hela inslaget med Fridolina Rolfö ovan.