Träffa Damlandslaget på Gamla Ullevi

Kosovare Asllani skriver autografer.
Kosovare Asllani skriver autografer till svenska fans.

Med anledning av den inställda matchen mot Danmark bjuder spelarna in fans, föreningar och familjer till att träffa Damlandslaget på Gamla Ullevi. Mellan klockan 18.15 och 19.15 finns samtliga spelare i Damlandslaget på plats för att skriva autografer och möta blågula supportrar.

- Vi spelare vill kunna erbjuda någonting och kommer till Gamla Ullevi så supportrar, barn och ungdomar har chans att träffa oss och få autografer, säger Caroline Seger.

När det blev klart att matchen mot Danmark ställdes in kände gruppen att de ändå ville ge tillbaka något till alla supportrar som tänkt heja fram landslaget på Gamla Ullevi.

Därför är nu alla, oavsett om man hade biljett till matchen eller inte, välkomna till Gamla Ullevi för att träffa landslaget och få autografer. Alla gäster välkomnas in via entré 9 från 17.45.

Autografsigneringen kommer ske under tak men ute på läktaren. Så anpassa kläder efter väder. Damlandslaget befinner sig på plats och skriver autografer en timme från 18.15.

Biljettkassan på Gamla Ullevi är öppen mellan 12.00 och 19.30. Biljettinnehavare som vill återköpa sin biljett har möjlighet att göra detta i samband med besöket.