Kategori: F18/00

Bra genrep mot Kungsbacka för F17/00-landslaget

Om två veckor inleder F17-landslaget Elite Round-gruppspelet för EM i Tjeckien i sommar. Som en del i uppladdningen har landslaget därför varit på ett träningsläger i Göteborg de senaste dagarna. Det avslutande testet blev en match mot Kungsbacka DFF i Prioritet Serneke Arena där det blev förlust med 1-2. Men förbundskaptenen Ulf Kristiansson var mycket nöjd efteråt.
- Vi genomför det här matchen på ett väldigt bra sätt, säger han.

Kategori: F18/00

F17/00-landslagets trupp till Elite Round

Island, Portugal och Spanien. Det är F17-landslagets Elite Round-grupp för en plats i sommarens EM-slutspel som avgörs i Tjeckien. Förbundskaptenen Ulf Kristiansson har tagit ut följande trupp som åker till Portugal för att kvalificera sig för mästerskapet i månadsskiftet mars/april.

Kategori: F18/00

F17-läger på Bosön

Mellan den 22 till 26 februari ska F17/00-landslaget ha läger på Bosön. Nedan hittar du vilka spelare som är uttagna till lägret av förbundskapten Ulf Kristiansson samt vilka tider som gäller under dagarna. Lägret är en kick-off inför Elite Round som börjar i slutet av mars.

Kategori: F18/00

Elite Round-lottningen för F16

Till våren får F16-landslaget ta sig an Spanien, Island och Portugal i Elite Round-kvalet till EM 2017. Portugal står värd för gruppen som spelas i månadsskiftet mars-april.

Kategori: F18/00

Oavgjord avslutning i EM-kval 1

F16-landslaget avslutade kvalspelet i Grekland med att spela oavgjort, 1-1, mot just värdnationen. Landslag är obesegrat i EM-kval 1 men slutar tvåa efter Grekland i en målskillnadsaffär. Sverige är dock kvalificerat för Elite Round, sista steget i EM-kvalet som spelas i vår.
- Jag är imponerad över gruppen under den här veckan, säger förbundskapten Ulf Kristiansson.

Kategori: F18/00
Cornelia Kapocs gjorde Sveriges 1-1-mål mot Montenegro

Sent avgörande mot Montenegro

Det satt långt inne men med fyra minuter kvar att spela kunde F16-landslaget avgöra matchen mot Montenegro. Montenegro hade ledningen med 1-0 i halvtid men Sverige såg till att vända på matchen och ta tre ytterligare poäng i EM-kval 1. Matchen slutade 2-1 till Sverige efter att Cornelia Kapocs och Ida Hyttinen gjort mål i den andra halvleken..

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter