Barrling, Andersén och Olsson tackas av

Calle Barrling, Anneli Andersén och Katarina Olsson tackas av i samband med kvällens U23-landskamp i Göteborg.

Strax före avspark i kvällens U23-landskamp Sverige-Frankrike i Göteborg kommer de tre avgående ungdomsförbundskaptenerna Calle Barrling, Anneli Andersén och Katarina "Cancan" Olsson att tackas för sina insatser.
Sverige-Frankrike spelas klockan 18.00 i Prioritet Serneke Arena och sänds live här på svenskfotboll.se.

Det här är vad publiken på plats i Göteborg kommer att få höra när Barrling, Andersén och Olsen tackas av:

Svenska Fotbollförbundet vill idag uppmärksamma och tacka tre avgående förbundskaptener för strålande arbete och värdefulla insatser för svensk fotboll.
De tre vi tackar är Calle Barrling och Anneli Andersén, som leder Sverige i dagens match, och också F16-landslagets förbundskapten Katarina "Cancan" Olsson.

En ungdomsförbundskaptens uppgift är tudelad - en balansgång mellan att utbilda spelare för nästa nivå och att nå resultat i nuet. Det svåra uppdraget har Calle, Anneli och "Cancan" lyckats utföra på ett fantastiskt sätt.
Enklast illustreras det av att vårt framgångsrika A-landslag idag till allra största delen består av spelare som vunnit EM-guld eller EM-silver i något av Calles och Annelis F19-landslag och innan dess formats och gjorts redo för större uppgifter av "Cancan" och hennes kollegor i de yngsta landslagen.

Utöver de förbundskaptensuppdrag som Calle, Anneli och "Cancan" strax lämnar har de alla tre också arbetat och medverkat i andra delar av förbundets verksamhet. Vi önskar dem stort lycka till med det som väntar framöver och vi är övertygade om att även det kommer att vara värdefullt för svensk fotboll.

Tack Calle. Tack Anneli. Tack "Cancan".