Kategori: F19/99

Kryss mot Frankrike i La Manga

F19-landslaget spelade oavgjort mot Frankrike i sin andra match i La Manga. Sverige vände underläge till ledning innan Frankrike kvitterade till slutresultatet 2-2. De svenska målen prickades in av Linnea Svensson och Alexandra Jonasson.
- Sista kvarten var känslan att vi var närmare att forcera in ett mål. Det är en fantastiskt fin insats av laget att spela oavgjort mot Frankrike, säger förbundskapten Anders Johansson.

Kategori: F19/99

Alva debuterade på födelsedagen

Det finns födelsedagar och så finns det födelsedagar. I går lördag firade Alva Selerud sin 18-årsdag med att landslagsdebutera. Linköpingsspelaren spelade en timme i F19-landslagets vinstmatch mot Island i La Manga.
– Att komma med i landslaget har länge varit ett mål. Att nu få göra en landskamp är jättekul. Speciellt på min födelsedag, säger Alva Selerud.

Kategori: F19/99

2-0 i första mötet med Island

Det blev en lyckad premiär för förbundskapten Anders Johansson. F19-landslaget gick segrande ur öppningsmatchen mot Island med 2-0 i La Manga. Första halvlek var en jämn tillställning. Island hade en ribbträff medan Sverige skapade en del vassa chanser. Efter dryga halvtimmen kom även det blågula ledningsmålet.

Kategori: F19/99

Anders inför premiären med F19

Anders Johansson

F19-landslaget befinner sig i La Manga, Spanien. Där väntar tre matcher som uppladdning inför det avgörande EM-kvalet nästa månad. Matcherna blir Anders Johanssons första som förbundskapten för laget.
- Det ska bli jätteroligt. Under träningar kan du skapa dig en uppfattning kring spelarna, men det är under matcherna du kan bedöma dem. Nu får vi tre matcher mot bra internationellt motstånd och får se om vårt spel håller, säger Johansson.

Kategori: F19/99

Första landskampen i La Manga inställd

Snön som har fallit över Sverige och stora delar av Europa har skapat problem på många håll. Landskampen mot Skottland i La Manga för det svenska F19-landslaget, som skulle spelas under fredagen, kommer inte att bli av. På grund av snön har det skotska landslaget inte haft möjlighet att flyga från Glasgow.

Kategori: F19/99
Nellie Lilja finns med i Anders Johanssons trupp.

F19-trupp till La Manga

Under de inledande dagarna av mars spelar F19/99-landslaget tre matcher i La Manga. Motståndet står Skottland, Frankrike och Island för där Skottland väntar i första matchen 2 mars. Samlingen är landslagets sista inför avgörande EM-kvalet som inleds en månad senare.

Kategori: F19/99

F99: Landslagsläger på Bosön

F99-landslaget spelar sitt Elite Round-kval i början av april 2018. Inför den sista kvaldelen till EM samlar nya förbundskaptenen Anders Johansson 40 spelare på Bosön för läger mellan 17-22 januari. Det blir första tillfället där Anders Johansson träffar sina spelare.

Kategori: F19/99

Elite round i Ungern för F18/99-landslaget

F18/99-landslaget kommer att möta Nederländerna, Ungern och Slovenien i elite round för en EM-plats i Schweiz i slutet av juli nästa sommar. Den avgörande EM-kvalomgången kommer att spelas i Ungern i början av april.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter