Kategori: Herrlandslaget
Köp biljett till Sverige-Turkiet den 10 september på Friends Arena, klockan 20.45.

Köp biljetter till Nations League

Inför VM ska herrlandslaget sätta de sista detaljerna i landskamper mot både Danmark och Peru. Men redan nu börjar också förberedelserna för Nations League i höst där Sverige ställs mot Turkiet och Ryssland. På onsdag klockan 09.00 släpps biljetterna till Sverige-Turkiet på Friends Arena den 10 september klockan 20.45.

Kategori: Herrlandslaget
Platserna där public viewing sker i Sverige, Malmö, Göteborg, Stockholm och Umeå.

Nya städer klara med public viewing

SvFF fixar fotbollsfesten för fansen på hemmaplan – nu med städer från norr till söder. Stockholm är sedan tidigare presenterad men nu står det klart att public viewing och Fan Zones även kommer finnas i Göteborg, Malmö och Umeå. Upplev alla Sveriges VM-matcher på storbildsskärmar tillsammans med andra fans!

Kategori: Herrlandslaget
Herrlandslaget kommer att ha tre träningar öppna för allmänheten i Sverige innan resan mot Ryssland och VM.

Här ser du VM-laget på hemmaplan

Herrlandslaget är nu samlat för VM-uppladdning på hemmaplan. Tre träningar är öppna för allmänheten, den 28 maj och 1 juni på Örebäcksvallen i Båstad samt den 6 juni på Friends Arena i Solna.
Sverige spelar två matcher före avresan till Ryssland, den 2 juni mot Danmark på Friends Arena och den 9 juni mot Peru på Ullevi i Göteborg.

Att Marcus Rohdén valdes före Ken Sema i VM-truppen överraskade många, men Stefan Thylin förstår beslutet.

Thylin: "Vi har en balanserad VM-trupp"

Många tycker det är tråkigt att Janne Andersson inte bjöd på några spektakulära överraskningar när han presenterade sin VM-trupp. Jag är tråkig nog att tycka att det är bra.
Vi behöver inga överraskningar en månad före VM. Vi behöver en trupp och ett lag som är i balans och det har vi.

Kategori: Herrlandslaget

Anderssons VM-trupp spikad

Om en dryg månad, den 18 juni, spelar herrlandslaget första matchen i VM mot Sydkorea. På tisdagen offentliggjorde förbundskapten Janne Andersson vilka 23 spelare som får uppdraget att försvara de svenska färgerna i Ryssland. På det stora hela en väntad trupp, Janne Andersson litar till de spelare som tagit Sverige till VM via kval och playoff.

Kategori: Herrlandslaget

VM-låten ”Bäst när det gäller” släppt

Den officiella VM-låten med Gyllene Tider och Linnea Henriksson är nu släppt.

För en dryg månad sedan offentliggjordes att Gyllene Tider har återförenats för att göra den svenska VM-låten till sommarens fotbollsäventyr i Ryssland. Tillsammans med Linnea Henriksson framför de "Bäst när det gäller", som släpptes på tisdagsmorgonen, samma dag som den svenska VM-truppen presenteras.

Kategori: Herrlandslaget

Operation väntar för Nyman

Christoffer Nyman.

Braunschweigs Christoffer Nyman kommer att opereras för den skada som hållit honom borta från spel den senaste tiden. Den aktuella skadesituationen, en inklämd nerv i magmuskulaturen, betyder att Nyman inte är aktuell för den svenska VM-truppen som tas ut den 15 maj.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter