Köp biljetter till Nations League

Köp biljett till Sverige-Turkiet den 10 september på Friends Arena, klockan 20.45.

Inför VM ska herrlandslaget sätta de sista detaljerna i landskamper mot både Danmark och Peru. Men redan nu börjar också förberedelserna för Nations League i höst där Sverige ställs mot Turkiet och Ryssland. På onsdag klockan 09.00 släpps biljetterna till Sverige-Turkiet på Friends Arena den 10 september klockan 20.45.

Som medlem i Landslagets Supporterklubb har du redan, till rabatterat pris, kunna köpa biljetter till Nations League-matchen mot Turkiet i nästan en vecka. Om du vill köpa biljett redan i dag eller i framtiden:

Nations League kommer att ha premiär i september. Utifrån ett rankingsystem har Sverige placerat sig i den näst högsta nivån där man sedan lottades mot Ryssland och Turkiet. Nations League kommer att vara tävlingsmatcher där man har möjligheten att kvalificera sig för EM, om man inte kvalificerar sig via EM-kvalet.

Redan den 10 september är det alltså premiär i Nations League för Sverige då Turkiet kommer på besök. Matchen börjar klockan 20.45 och spelas på Friends Arena. Klockan 09.00 under onsdagen kan allmänheten köpa biljetter till matchen.