UPPLEV VM PÅ HEMMAPLAN

Svenska Fotbollförbundet fixar fotbollsfest för fansen på hemmaplan. Det blir Fan Zones med storbildsskärmar där fansen på hemmaplan gemensamt kan heja fram Sverige under samtliga VM-matcher.

Aktiviteter runt matcherna anordnas för att alla supportrar ska komma i stämning med musik, god mat och dryck. Sändande bolag av FIFA Fotbolls-VM 2018 är TV4 och SVT.

STOCKHOLM

Public Viewing Stockholm.,

Public Viewing i Stockholm går under namnet Arena Sweden på Tele2 Arena. Fansen kan tillsammans följa matcherna på en gigantisk storbildsskärm som är nästan 800 m2 stor. Runt omkring blir det Fan Zone med aktiviteter, mat och dryck. Dessutom kommer kända artister att uppträda för att skapa pepp hos publiken.

Vid öppningsmatchen mot Sydkorea är det ingen mindre än artisen Petter som uppträder för att skapa bra känsla inför avspark.

För att se en match på Arena Sweden på Tele2 Arena krävs biljett. Mer information och biljetter hittar du arenasweden.se.

GÖTEBORG

Public Viewing i Göteborg.

I Göteborg kommer Public Viewing och Fan Zones kring Sveriges VM-matcher ske på Ullevi. Matcherna på storbildsskärm, bra stämning med mat och dryck inför avspark - en perfekt möjlighet för alla göteborgare med omnejd att tillsammans heja fram landslaget under mästerskapet. Matcherna på Ullevi är gratis att titta på.

MALMÖ

Public Viewing Malmö.

I Malmö kommer Sveriges samtliga matcher sändas på storbildsskärm i Folkets Park. Det blir helt enkelt fotbollsfest i parken. Evenemanget går under namnet VM i parken och Sveriges matcher sänds på parktorget. Även här är mat, dryck och härlig gemenskap en given ingrediens för att komma i bra stämning inför avspark. I Folkets Park är matcherna gratis att titta på.

Läs mer hos Folkets Park i Malmö.

Umeå

Public Viewing Umeå.

I Umeå blir det VM-fest mitt på Rådhustorget med Public Viewing och Fan Zone. På torget finns ett tält med plats för 300 personer och dessutom en uteservering för 200-600 personer (beroende på match) - och förstås visas matcherna på storbildsskärmar. I tältet kommer mat och dryck finnas till försäljning.

Runt omkring uteserveringen kommer det att rymmas ytterligare ett par tusen personer som kan se på matcherna utan kostnad. Men du kan även förboka matchpaket med mat, dryck och garanterad sittplats.

Mer information om Public Viewing i Umeå på vmfesten.nu.