VM: Snabb förlust mot Tyskland

0-2 efter 12 minuter, och en man mindre efter 35 minuter. Lukas Podolskis snabba mål och Teddy Lucic röda kort gjorde förlusten mot Tyskland snabb och skoningslös.

SvFF:s extra VM-biljetter slutsalda

Nu är de extra cirka 1500 biljetter Svenska Fotbollförbundet erhallit till försäljning inför lördagens attondelsfinal i VM mot Tyskland slutsalda.

VM: Laget mot Tyskland i princip klart

Det blev en välbesökt presskonferens i Bremen på torsdagsförmiddagen. Förbundskapten Lars Lagerbäck lät förstå att den svenska startelvan är i princip klar.

VM: Stenman tycker till om Tyskland

Fredrik Stenman, det enda Tysklandsproffset i den svenska truppen, har sina idéer om hur det tyska laget ska besegras.
- Jag tycker inte Tyskland satts på några svårare prov hittills under VM och försvarsspelet imponerade inte i matchen mot Costa Rica. Jag hoppas vi kan hålla uppspelen på marken och att Ljungan utmanar Friedrich ordentligt. Friedrich är en klok och duktig spelare men spelar vi riktigt tufft mot honom kan han få det svårt. Han är inte bollvinnartypen.

VM: Isaksson inte rädd för straffar

Med EM-sortin 2004 i färskt minne kom många av frågorna på presskonferensen att handla om en eventuell straffsparksläggning mot Tyskland. Blickarna riktades därför särskilt till en av huvudrollsinnehavarna om det blir straffar - Andreas Isaksson.

VM: Biljetterna säljs i München

De svenska extra-biljetterna till Tyskland-Sverige säljs i München från fredag förmiddag, med förtur till dom som sedan tidigare sökt VM-biljetter hos SvFF.

Webb-tv med Lagerbäck och Larsson dagen efter

Sverige är för tredje mästerskapet i följd vidare till slutspel. Nu väntar värdlandet Tyskland.
- En oerhört positiv utmaning att möta Tyskland, säger Lars Lagerbäck.
Visa fler nyheter
Visa alla nyheter