Stefan Thylin: "Blågula IKEA-spelare" - en komplimang

Tyska tidningar skriver nedlåtande om blågula IKEA-spelare. De förstår inte att det är en komplimang. Ingvar Kamprad har ju möblerat halva världen - och Marcus Allbäck och Teddy Lucic misspryder inte något finrum.

VM: 1.200 biljetter till Tyskland-Sverige

Sverige är vidare till slutspelsomgången med de 16 bästa lagen i VM. Det är nu också klart att det blir en extra tilldelning biljetter för svenska fans till åttondelsfinalen.

VM: Åttondelsfinal efter 2-2 mot England

Sverige är klart för åttondelsfinal i VM efter oavgjort mot England. England hade ledningen två gånger om, men Marcus Allbäck kvitterade till 1-1 och Henrik Larsson till slutresultatet 2-2. Nu väntar Tyskland i åttondelsfinalen.

Svenskarna på plats i Köln

Cirka 200 journalister bevakade landslagets presskonferens på FIFA:s matchhotell i Köln.
- En viktig match mot en väldigt bra fotbollsnation, säger förbundskapten Lars Lagerbäck till SvFF:s webb-tv inför matchen.

Forssblad om Zlatans skada

Zlatan Ibrahimovic ljumskskada var det givna ämnet på lördagens presskonferens i Bremen.
- Han känner sig bättre och rehabtränar idag och imorgon, säger landslagsläkaren Magnus Forssblad i SvFF:s webb-tv.

VM: Troligtvis ingen Zlatan mot England

Vid dagens magnetkameraundersökning av Zlatan Ibrahimovic påvisades en mindre muskelskada i vänster ljumske samtidigt som Zlatan idag känner sig klart förbättrad.

Webb-tv med Ljungberg och Elmander dagen efter

Matchvinnaren Fredrik Ljungberg var som väntat på gott humör dagen efter den förlösande sista minuten-segern mot Paraguay. Nu ser han och övriga laget fram emot mötet med England.
Visa fler nyheter
Visa alla nyheter