VM: Biljetterna säljs i München

De svenska extra-biljetterna till Tyskland-Sverige säljs i München från fredag förmiddag, med förtur till dom som sedan tidigare sökt VM-biljetter hos SvFF.

Så här går fördelningen av biljetter till inför åttondelsfinalen Sverige - Tyskland:

Från idag torsdag kl 11.00 kan de svenskar som sedan tidigare har en voucher till lördagens match lösa in denna mot en biljett på Team Ticket Point (TTP), som ligger vid Olympiaparken i München.

De biljetter som tillkommit säljs från fredag 11.00 på samma plats (TTP), till dom som sedan tidigare har en ansökan i SvFF:s biljettregister.
Man måste uppge ansökningsnummer samt visa ID-handling, helst pass. Har man ej tidigare registrerat sig för VM-biljett kan man inte köpa VM-biljett vid denna tidpunkt.

Eventuellt överblivna biljetter säljs därefter på samma plats vid en tidpunkt som meddelas då vi vet om vi har återstående biljetter. För dessa eventuella biljetter behöver man inte ha varit registrerad tidigare. Alla personer måste uppge personuppgifter och ha pass till hands.

Det går inte att boka eller föranmäla i något annat sammanhang, utan man måste vara på plats och regeln först till kvarn gäller. Biljetter erhålls omedelbart och skall betalas direkt.

Vägbeskrivning till FIFA Team Ticket Point i München (PDF-dokument, 829 kB)
Voucher till slutspelet? Lös in den här!
Allt om VM på våra VM-sidor