VM: Återbetalning av vouchers (uppdaterad)

Alla som köpt vouchers till Sveriges eventuella matcher i kvart-, semi-, och final i VM kommer att få sina pengar tillbaka i slutet av juli.

31/7: Idag skickas återbetalningen för vouchers ut från SvFF. Det innebär att de flesta kommer att ha pengarna på sitt konto redan imorgon (1/8). Om man inte fått pengarna tillbaka innan slutet av veckan kan det bero på att det konto som angivits till oss är felaktigt. Kontakta i så fall vår ekonomiavdelning så rättelse kan ske.
26/7:
SvFF har ännu inte fått pengarna från FIFA. Enligt besked från FIFA ska pengarna redan vara på väg, varför pengarna snart bör vara SvFF tillhanda. Utbetalningarna från SvFF till alla som köpt voucher har tills vidare förberetts, och för de som anmält konto (se tidigare information nedan) ska pengarna kunna föra över inom 1-2 bankdagar efter det att SvFF fått pengarna från FIFA.
29/6: FIFA har meddelat att biljettpengarna inte betalas tillbaka till nationsförbundet allt eftersom att lagen slås ut, utan all återbetalning sker först då VM är slutspelat. SvFF kommer enligt detta besked att få tillbaka pengarna 20-22 juli.
Så fort SvFF fått pengarna, betalas dom ut till biljettköparna.
Pengarna kommer att sättas in på det konto som angav i ansökan. Har du inte anmält konto, gör det per e-post till ekonomi2@svenskfotboll.se eller per vanlig post till: Svenska Fotbollförbundet, Ekonomiavd., Box 1216, 171 23 Solna.
Vänligen uppge bankens namn, clearingnummer, bankkontonummer samt ansökningsnummer. Har du personkonto anger du det och då behövs inte bank- och clearingnummer.