Thylin tycker till om EM 2008

"Sex spanjorer finns med på min lista över EM:s tio bästa spelare - och då har jag ändå inte nominerat skyttekungen David Villa."

Thylin: "Spanien bästa mästarna på 20 år"

"Viva España - de bästa europamästarna på 20 år! Vi får gå tillbaka till 1988 för att finna ett lika värdigt mästarlag: Holland med van Basten, Gullit och Rijkaard."

Herr: Fredrik Ljungberg slutar i landslaget

- Jag har fått uppleva det mesta och jag har njutit av varje sekund jag spelat för Sverige. Men nu får någon annan ta över tröja nummer nio, säger Fredrik.

Thylin: "En final att se fram emot"

Ryssland kan och ska känna stolthet över sitt EM, men i semifinalen saknade Hiddinks lag en beståndsdel i det här globala spelet. Nämligen bollen.
Den hade Spanien.

Thylin: "På söndag: Tyskland-Ryssland"

Det finns flera anledningar till att jag tror att Turkiet och Spanien blir utslagna i semifinalerna. Två av dem heter Michael Ballack och Andrej Arsjavin.

EM: Fröjdfeldt fjärdedomare i finalen

Finalen i Euro 2008 kommer att dömas av italienaren Roberto Rosetti. Peter Fröjdfeldt kommer dock att finnas med som fjärdedomare både i semifinal och final.

Thylin: "Föryngringen måste ske successivt"

Sverige hade ingen motsvarighet till Zjirkov, Pavlutjenko eller Arsjavin, planens bäste spelare. Mer överraskande var att Sverige inte heller hade en organisation som höll.

EM: Sverige utslaget av Ryssland

Sverige förlorade med 2-0 mot ett rörligt och energirikt Ryssland som dominerade långa perioder i matchen. Därmed går ryssarna vidare som grupptvåa, och EM är slut för svensk del.

EM: Portugal-Tyskland för team Fröjdfeldt

UEFA har tilldelat Peter Fröjdfeldt och hans assisterande domare Stefan Wittberg och Henrik Andrén en tredje match. Torsdagen den 19 juni dömer "team Sweden" kvartsfinalen Portugal-Tyskland.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter