Kategori: P16/02

Förlust mot Österrike

P16-landslaget hade ledningen mot Österrike efter en stark första halvlek, men Österrike vann matchen och därmed också turneringen.
- Vi gör vår bästa match i turneringen idag, och vi ser verkligen att vi har tagit ytterligare kliv med laget och hur vi vill spela. Vi kunde kanske gjort något mål till idag och fått ett resultat med oss men så är det ibland, säger förbundskapten Christofer Augustsson.

Kategori: P16/02

Tidiga mål i öppningssegern

P16 fick bästa tänkbara start på UEFA-turneringen i Bohuslän. Sebastian Nanasi höll sig framme i minut 2 och 12 och de båda målen blev matchens enda. 2-0 för Sverige mot Irland i Lysekil.

Kategori: P16/02
Tim Prica och Lucas Lima, två av spelarna i P16-truppen till Bohuslän.

P16-trupp till UEFA-turnering

P16-landslaget spelar en UEFA-turnering i Bohuslän 18-22 maj. Förbundskapten Christofer Augustsson har tagit ut 20 spelare (varav nio är debutanter) som ska spela mot Irland, Turkiet och Österrike.

Kategori: P16/02

0-5 mot Tjeckien

P16 Future Team-landslaget föll mot Tjeckien. FOTO: SvFF.

Det blev en förlust även i den tredje och avslutande matchen i fyrnationsturneringen i Danmark P16 Future Team-landslaget. Ett välvuxet Tjeckien vann matchen med 0-5 där samtliga målen föll i första halvlek.
– I dag spelar vi två matcher. Ett där vårat Future Team möter, jag vet inte vad, men det är inte ett Future Team i alla fall. Och en i andra halvlek där vi spelar mot något som i alla fall liknar de övriga lagen här nere, säger förbundskapten Ulf Kristiansson.

Kategori: P16/02

Aimar Sher om debuten

P16 Future Team-landslaget har i veckan gjort sina allra första landskamper. En av debutanterna är Aimar Sher som i senaste matchen även blev målskytt.

– Det är helt sjukt att jag ens är här. Jag tror inte riktigt på det. Allt händer så snabbt. Det känns som i går jag var liten och drömde om att en dag få ta på mig den svenska landslagströjan, säger Aimar Sher.

Kategori: P16/02

Knapp förlust mot Danmark

Det blev en knapp uddamålsförlust för P16-landslagets Future Team mot värdnationen Danmark. Efter en mållös första halvlek kunde Danmark till slut vinna med 2-1. Sveriges mål prickades in av Aimar Sher.
– Totalt sett var det en jämn match där det var fördel Danmark i första halvlek och fördel Sverige i andra halvlek, säger förbundskapten Ulf Kristiansson.

Kategori: P16/02

Futureelvan mot Danmark

Efter en inledande 0-3-förlust igår mot Tjeckien matchar Sverige igen idag i Future Team-turneringen i Danmark. Värdnationen står för motståndet i Vejen klockan 18.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter