Kategori: P16/02
Startelvan för P16/02 (Future Team) mot Belgien.

Tung start fällde Sverige mot Belgien

P16-landslagets Future Team föll i sin allra första landskamp mot Belgien. Efter en tuff start på matchen hade belgarna en 0-2-ledning i halvtid. Till slut vann Belgien matchen med 0-3.
– Vi kommer att gå igenom den här matchen och ge återkoppling till killarna för att försöka dra så mycket lärdom som möjligt, säger förbundskapten Ulf Kristiansson.

Kategori: P16/02
Ulf Kristiansson

Kristiansson inför turneringen

I dag tisdag 15.00 inleder Future Team-landslaget en fyrnationsturnering i Danmark för pojkar födda 2002. I första matchen väntar Belgien därefter Danmark och Tjeckien.

- Det är ingen tävling utan en del av utbildningen i Future Team-verksamheten, så ser nog alla lagen på det. Förhoppningsvis får vi tre bra och utvecklande fotbollsmatcher, säger förbundskapten Ulf Kristiansson.

Kategori: P16/02

Läger för P16/02 future team

Ulf Kristiansson, ny förbundskapten för future team, har presenterat sin första trupp.

Ulf Kristiansson, förbundskapten för P16/02 future team, har kallat 33 spelare till läger på Bosön 6-8 mars. Ingen av de kallade spelarna har spelat någon landskamp tidigare.
Med i ledarstaben på lägret är bland andra också U21-landslagets assisterande förbundskapten Andreas Pettersson.

Kategori: P16/02

P15/02-landslaget EM-kvalar på hemmaplan

Det nuvarande P15/02-landslaget kommer att spela EM-kval 1 nästa höst på hemmaplan. Det står klart efter lottningen till kvalet i Nyon under onsdagen. P15/02-landslaget kommer att ställas mot Montenegro, Liechtenstein och Nederländerna i EM-kval 1.

Kategori: Landslag

Sverige stiger i rang i lottningarna

Imorgon onsdag lottas de kommande EM-kvalen på pojksidan. Och Sverige återfinns på historiskt höga nivåer sett till förutsättningarna. En god spiral för landslagsfotbollen och en grund för fortsatta framgångar.
- Det är effekten av de resultat vi uppnått de senaste fyra åren. Det är det som är grunden för UEFA:s ranking, säger utbildningschefen Claes Eriksson.

Kategori: P16/02

P15/02-landslaget tog revansch

Efter att ha förlorat första mötet med 2-3 tog Sveriges P15/02-landslag en rejäl revansch mot Norge under torsdagen. Christofer Augustssons landslag övertygade och vann med 4-0 i Moelv.
- Det är klart roligare att vinna fotbollsmatcher, konstaterar förbundskaptenen.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter