Kategori: P19/99

Klar 3-0-seger mot Finland

P18/99-landslaget fick revansch efter den sena förlusten mot Polen med 0-1. Under fredagen besegrade man Finland med 3-0 och Tomas Turessons landslag får därmed lämna Spanien med en seger i bagaget inför elite round i mars.
- Det var viktigt för oss att gå härifrån med en 3-0-seger, säger förbundskaptenen.

Kategori: P19/99

Sen förlust mot Polen

Det svenska P18/99-landslaget förlorade mot Polen med 0-1 i Katalonien. Det efter ett sent mål på hörna i den 88:e minuten - men förbundskaptenen Tomas Turesson var inte alltför besviken efteråt.
- Tråkigt och surt för oss men vår uppgift är att analysera matchen och förbereda oss för elite round i vår och det fanns mycket bra saker för oss att ta med oss från matchen, säger han.

Kategori: P19/99

Matcher mot Polen och Finland

P18-landslaget rundar av säsongen med två matcher nere i Tordera norr om Barcelona. För motståndet står först Polen och därefter Finland 8 respektive 10 november. Förbundskapten Tomas Turesson har nominerat 18 man.

Kategori: P19/99

Förlust mot Italien - men vidare i kvalet

Förutsättningarna var klara: vid oavgjort eller svensk seger mot Italien i Jönköping var gruppsegern i EM-kval 1 klar för P18/99-landslaget. Det slutade dock med en 2-3-förlust på Stadsparksvallen. Sverige är trots förlusten klara för elite round i vår.

Kategori: P19/99
P18/99-landslaget och Joseph Colley är med sina två segrar klara för elite round i vår.

Sverige klart för Elite Round

P18/99-landslaget tar ett steg närmare EM. Det står klart efter 3-0-segern mot Moldavien på Vapenvallen i Huskvarna.
- Det är skönt, riktigt skönt. Samlingen innan kvalet gjorde vi inte bra och nu det här. Så vi har varit nere i gruvan och vänt. Så det känns superskönt, säger förbundskaptenen Tomas Turesson.

Kategori: P19/99

Klar seger i kvalpremiären

P18-landslaget inledde EM-kvalspelet på hemmaplan övertygande och besegrade Estland med klara 4-0. På Stadsparksvallen i Jönköping spräckte Adrian Edqvist nollan redan efter åtta minuter och till slut vann alltså Sverige med klara 4-0.

- Jag är såklart väldigt nöjd, både med resultatet och vår prestation idag. Det är alltid en anspänning inför första matchen, men det hanterade killarna bra idag, säger förbundskapten Tomas Turesson.

Kategori: P19/99
Allvaret närmar sig för P18/99-landslaget som spelar EM-kval 1 i Jönköping och Huskvarna.

Truppen till EM-kval 1

Det drar ihop sig för P18/99-landslaget. Förbundskaptenen Tomas Turessons landslag ska spela EM-kval 1 i Jönköping och Huskvarna mellan den 4 och 10 oktober. Nu har förbundskaptenen tagit ut truppen till matcherna som väntar mot Estland, Moldavien och Italien.

Kategori: P19/99

Andra 2-4-förlusten för P18-landslaget

P18-landslaget var revanschsuget efter 2-4-förlusten mot Danmark men tyvärr fick förbundskaptenen Tomas Turesson inte med sig de beskeden han önskade inför EM-kvalet i oktober. Det slutade med en ny 2-4-förlust, den här gången mot hemmanationen Norge.

- Återigen en svajig match från våran sida. Rent resultatmässigt så är jag väldigt frustrerad. När det kommer till prestationen den här samlingen så är jag också beskymrad. Får inte till det så som vi vill spela, varken offensivt eller defensivt, säger förbundskaptenen.

Kategori: P19/99

Förlust mot Danmark för P18-landslaget

 

Danmark var för tuffa för det svenska P18/99-landslaget i Norge. Danmark rivstartade matchen och därefter kunde inte Sverige repa sig. Sverige förlorade med 2-4 efter att ha släppt in fyra mål redan i den första halvleken.
– Vår iver att spela en fin och vägvinnande fotboll med stort bollinnehav straffade oss rejält i den första halvleken, säger förbundskaptenen Tomas Turesson.

Kategori: P19/99
Henrik Bellman en av truppens uttagna spelare.

Fyrnationsturnering i Norge

P18/99-landslaget spelar fyrnationsturnering i Norge mellan 29 augusti och 3 september. Det blir sista landskamperna inför EM-kvalet som inleds i början av oktober. Sverige möter Danmark 30 augusti och sedan Norge eller Österrike den 2 september. Förbundskapten Tomas Turesson har tagit ut truppen på 18 spelare.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter