Kategori: U20 dam
Anna Welin från LdB FC Malmö är en av 28 spelare som kallats till Tipselitlägret på Bosön 6-9 december.

Trupp till Tipselitläger på Bosön

28 spelare födda 1993-96 har kallats till Tipselitläger på Bosön 6-9 december. Med på lägret finns bland annat de tre förbundskaptenerna Anneli Andrsén, Calle Barrling och Katarina Olsson.

Kategori: U20 dam

Seger 2-0 mot Wales

Efter 1-1 mot England i fredags följde Sverige upp med 2-0 (1-0) mot Wales i Burton på söndagen. Sundsvalls Frida Sjöberg stod för båda målen.

Kategori: U20 dam

1-1 mot England på S:t Georges Park

Fridolina Rolfö, målskytt mot England

Damernas U20-landslag spelade 1-1 mot England i en landskamp på det engelska förbundets nya anläggning S:t Georges Park. Fridolina Rolfö gjorde det svenska ledningsmålet i början av andra halvlek.

Kategori: U20 dam
Jennifer Cramer och övriga tyska spelare kan resa til U20-VM i Japan med gott självförtroende efter förkrossande 7-0 mot Sverige.

Brakförlust mot Tyskland

F20-landslaget fick en rejäl lektion i mötet med Tyskland. Tyskorna som genrepade inför avresan till U20-VM i Japan vann med hela 7-0 (3-0).
– Vi har fått en rejäl hemläxa kan vi konstatera. Bara hem och träna, kommenterade förbundskapten Anneli Andersén efter matchen.

Anneli Andersén ny flickförbundskapten

Anneli Andersén har utsetts till ny förbundskapten på flicksidan och kommer att ansvara för gruppen 19-20-åringar närmast under U23-landslaget.

Visa alla nyheter