Kategori: Landslag

Guldcoachen ska lyfta flicklandslagen

Calla Barrling är huvudansvarig för dokumentet Arbetssätt och roller, som beskriver hur alla svenska flicklandslag ska arbeta.

Han förde F19-landslaget till EM-guld i somras.
Calle Barrling är också huvudansvarig för ett nytt dokument som kan lyfta hela den svenska landslagsfotbollen. Korta texter och 70 videoklipp beskriver hur alla svenska flicklandslag ska arbeta.

Kategori: Flickor -93

Barrling förväntansfull inför kvällens EM-final

"Vi har en fysisk fördel, men det är två väldigt jämna lag som möts ikväll. Spanien är ett bra lag med många skickliga spelare, det kommer bli en bra final", säger Barrling till uefa.com. Finalen spelas i Antalya, Turkiet. Avspark är klockan 20.00 (21.00 lokal tid) och matchen direktsänds i Europsport 2.

Eurosport direktsänder finalen i F19-EM

I onsdags blev Sverige klara för final i damernas U19-EM. I finalen möter man Spanien och matchen direktsänds i Eurosport 2 på lördag kväll.

Kategori: Flickor -93

Sverige klart för EM-final!

Elin Rubenssons två mål i den första halvleken la grunden för den svenska 3-1 segern i kvällens U19-EM semifinal mot Danmark. En kvitering av danskorna kom i mitten på den andra halvleken men matchen punkterades i slutminuterna i och med ett danskt självmål. Sverige alltså klart för EM-final där Spanien står för motståndet.

Kategori: Flickor -93
Julia Wahlberg från start

Mållöst mot Spanien

Sverige och Spanien möttes i den direkt avgörande matchen om slutsegern i EM-slutspelets grupp B. 0-0 innebär att Spanien vinner gruppen på bättre målskillnad. Båda lagen vidare till semifinal.
- Typisk 0-0-match, tycker jag. Det var som två boxare som känner på varann i tolv ronder, säger förbundskapten Barrling.

Kategori: Flickor -93

Rutinerat F19/93 till EM i Turkiet

Jubel efter F93-tjejernas kvalseger mot Tyskland

Slutspelet i Uefa Under 19 Women's Championship står för dörren och förbundskapten Calle Barrlings svenska trupp reser till Turkiet med gott självförtroende och balanserade förhoppningar.
– Spanien som vunnit F17-mästerskapet två år i rad får anses som favoriter, men vi har aldrig gått in i ett mästerskap med så stort självförtroende som nu, säger Barrling.

Kategori: Flickor -93

Saga ersätter Elin

Elin Bragnum har tvingats lämna återbud till EM-truppen p g a skada. Förbundskapten Calle Barrling har kallat in LdB FC Malmös Saga Fredriksson som ersättare.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter