Kategori: Flickor -95
Megan Connolly och Samantha McCarthy firar Irlands gruppseger. Foto: UEFA/Sportsfile

EM över för Sverige

Ett tidigt svenskt ledningsmål till trots kunde Irland vända och vinna med 2-1 i sista gruppmatchen i EM. Irländskorna går därmed obesegrade vidare och tar med sig Spanien till semifinalerna från grupp B.
- Det gäller att prestera hela vägen i tre gånger 90 minuter. Det tycker jag inte riktigt vi gjorde den här gången och då åker man ur, konstaterade förbundskapten Calle Barrling krasst.

Kategori: Flickor -95
Julia Ekholm och Anna Oskarsson försöker stänga Andrea Sanchez. Foto: UEFA/Sportsfile

EM-förlust mot Spanien

Efter inledningssegern i EM mot England föll ikväll Sverige mot Spanien med 0-2 på Strömmen Stadion. Det blev en tät match mellan två riktigt bra lag, och där Spanien för dagen drog det längsta strået.
- Bara att gratulera Spanien, händelserna gick inte vår väg idag, konstaterade Sveriges förbundskapten Calle Barrling.

Kategori: Flickor -95
Strømmen Stadion

Startelvan mot Spanien

Anna Oskarsson, från Jitex, breddar till höger på det svenska mittfältet, där har ni enda ändringen i den svenska startelvan jämfört med premiären när Sverige tar sig an Spanien på Strømmen Stadion kl 19.

Kategori: Flickor -95

Seger i EM-öppningen

Efter en mållös och trevande första halvlek kunde Sveriges F19-landslag övervinna England med 2-0 i EM-premiären i norska Tönsberg. Samtidigt besegrade Irland Spanien med matchens enda mål i samma grupp.

Kategori: Flickor -95
Calle Barrling

Barrling vet vad som krävs

För två år sedan vann Sverige F19-EM-slutspelet nere i Turkiet. Ifjol, i Wales, vann inte Calle Barrlings lag någon av de tre gruppspelsmatcherna. I årets EM är målet att åter vara med och slåss om medaljerna.
- Det kommer bli tufft men vi är ett stabilt lag som vet vad som krävs för att lyckas, säger Barrling.

Kategori: Flickor -95
F19-landslagets lagkapten Julia Wahlberg vet redan hur det känns att vinna EM-guld.

Barrlings trupp till F19-EM

F19-landslagets förbundskapten Calle Barrling har tagit ut truppen till EM-slutspelet i Norge som spelas 15-27 juli. Truppen innehåller två spelare, Lina Hurtig och Julia Wahlberg, som var med redan för två år sedan då Sverige vann EM-guld i Turkiet.

Kategori: Flickor -95
Julia Wahlberg, lagkapten mot Norge idag.

Uddamålsförlust mot Norge

F19-landskampen i Sarpsborg mellan Norge och Sverige var något av ett genrep inför sommarens EM-slutspel i Norge. Norge gick stärkta ur kampen med en 1-0-seger. Vinstmålet inspelat efter hörna i andra halvleks inledning.

Kategori: Flickor -95

F19-EM lottat

F19-EM

Sommarens EM-slutspel för F19 lottades på tisdagseftermiddagen på Ullevål i Oslo. Sverige ställs i tur och ordning mot England, Spanien och Irland.
- Tre skilda profiler på lag, men det blir likadant som i kvalet och i La Manga för oss, menade förbundskapten Calle Barrling efter fullbordad lottning.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter