P18/90: Elite Round 2009 lottad

P18-landslaget vann gruppen i första kvalomgången till UEFA:s U19-EM 2009. Till våren väntar nu Elite Round mot Belgien, Schweiz och Irland - vinnaren i den gruppen är klar för EM-slutspel i Ukraina till sommaren.

P18/90: Svensk storseger mot Makedonien

Det lossnade rejält för P18/90-landslaget i den andra matchen i EM-kvalet mot Makedonien. Sverige besegrade hemmanationen med 4-0 och ligger nu bra till för avancemang till EM-kvalets Elite Round.
- Jag är mycket nöjd, en jäkla bra fighterinsats av grabbarna, summerar förbundskapten Roland Larsson.

P18/90: Oavgjort 3-3 mot Island i EM-kvalet

P18/90-landslaget spelade 3-3 (2-1) mot Island i första matchen av tre i EM-kvalet i Makedonien. Hammarbys Simon Helg gjorde två snygga mål för Sverige, det ena Sveriges kvittering till 3-3 i den 89:e minuten.
- Vi spelade inte bra idag. Första halvlek var väl okej, men i andra halvlek blev det för stressat, kommenterar förbundskapten Roland Larsson.

P18/90: Många återbud till EM-kvalet

P18-landslaget spelar EM-kval i Skopje, Makedonien. Det gäller att sluta som etta eller tvåa i gruppen för att avancera vidare till vårens Elite Round-kval. Förbundskapten Roland Larsson lag möter Makedonien, Island och Österrike.

P18/90: Svensk seger på Stålringen

"Bara" oavgjort i tisdags, men på torsdagen vann P18-landslaget säkert med 2-0 mot Finland på Stålringen i Hofors.
- Skönt att ha med sig till EM-kvalet, säger förbundskapten Roland Larsson.

P18/90: Återbud till finlandsmatcher

Förbundskapten Roland Larsson har tagit ut 16 spelare till landskamper mot Finland i Gävle och Hofors. Matcherna är genrep inför höstens viktiga EM-kval.
Visa fler nyheter
Visa alla nyheter