Kategori: Pojkar -93
Kalle Holmberg kvitterade för Sverige

Sverige fick nöja sig med 1-1

Midgårdsvallen i Märsta bjöd på bästa tänkbara förutsättningar för en bra match när Sveriges och Finlands P19/P20-landslag möttes kl 11.30 idag. Sverige fick, trots spelövertag, nöja sig med 1-1 efter sen kvittering.

Kategori: Pojkar -93
Jonathan Azulay, lagkapten

2-1-seger på Studenternas

Sverige vann det första mötet av två mot Finland. Tisdagskvällens match på Studenternas i Uppsala slutade 2-1 i svensk favör.
- Jag tycker det var bra totalt sett och framför allt skapade vi väldigt många chanser och förtjänade att vinna, menade förbundskapten Tomas Turesson efteråt.

P19/93: Förlust mot Ungern

Efter en meriterande seger mot Portugal i lördags föll tyvärr Sverige i sista matchen i La Manga, med 0-2 mot Ungern.
- Besviken över förlusten förstås men jag vill ändå ge en eloge till killarna som krigat och kämpat och visat bra attityd och inställning under veckan här, menade Tomas Turesson efteråt.

P19/93: Skräll mot Portugal

Portugal siktar på guld i U19-EM. Men på lördagen fick man inkassera 1-2, mot Sverige i La Manga.
- Vi är väldigt glada för resultatet, det här är bland det bästa motstånd vi mött, säger Tomas Turesson.

P19/93: Uddamålsförlust mot Norge

P19/93-landslaget förlorade med 1-0 mot Norge i den första matchen i La Manga-turneringen. Håvard Nielsen gjorde matchens enda mål i den 73:e minuten.
– En jämn match där vi hade varsin halvlek och där deras mål kom i andra halvlek när vi förde spelet. Jag är besviken på resultatet, men vi gör en acceptabel match, kommenterar förbundskapten Tomas Turesson.

P18/93: Sverige utslaget efter 0-0

Efter 0-0 mot Rumänien i Falkenberg slutar Sverige sist i kvalgruppen. Italien tog andraplatsen efter ett segermål på övertid mot Azerbajdzjan i Varberg (2-1).

P18/93: Matchen spelas som planerat

Dagens avslutande EM-kvalmatch mellan Sverige och Rumänien kommer att spelas som planerat på Falkenbergs IP kl 15.00. Däremot har Azerbajdzjan-Italien flyttats till Varberg som meddelades igår.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter