P18/93: Sen svensk kvittering i Varberg

Amin Nazaris straffmål i slutminuterna räddade en poäng till Sverige i EM-kvalet mot Italien på Påskbergsvallen i Varberg (1-1).
- Det är upp och ner i fotbollsvärlden. Att vi tagit poäng och lyckats skaka Italien gläder mig oerhört, säger förbundskapten Tomas Turesson efter resultatet som innebär att Sveriges chanser i kvalgruppen fortfarande lever.

P18/93: Förlust i EM-kvalpremiären

P18-landslaget förlorade med 1-0 mot Azerbajdzjan i EM-kvalpremiären i Falkenberg. Nu krävs det poäng i de två tuffa kommande matcherna mot Italien och Rumänien.

P18/93: EM-kvaltruppen uttagen

Förbundskapten Tomas Turesson har tagit ut sin 18-mannatrupp till EM-kvalomgång 1, som spelas på hemmaplan i Halland 6-11 oktober.
För motståndet svarar i tur och ordning Azerbajdzjan, Italien och Rumänien.

P18/93: Grekland slog Danmark

Grekland slog på måndagen Danmark i Lyngby 2-0 och kan därmed betrakta sig som vinnare av miniturneringen där också Sverige deltog.

P18/93: Oavgjort mot Grekland

Grekland och Sverige spelade 2-2 i Köpenhamn, sista genrepet inför EM-kvalet i oktober är därmed avklarat.

P18/93: 1-1 efter stark insats mot Danmark

P18-landslaget spelade 1-1 borta mot Danmark, Sveriges kvittering inskjuten av Superettans skyttekung Branimir Hrgota.
- Den bästa match det här laget har gjort, säger förbundskapten Tomas Turesson.

P18/93: Trupp till möten med Danmark och Grekland

Förbundskapten Tomas Turesson har tagit ut 18 spelare till landskamperna mot Danmark den 1 september och Grekland den 3 september. Båda matcherna spelas i Danmark, närmare bestämt Birkerød och Köpenhamn (Vanløse).

P18/93: 2-1 mot Finland i Uleåborg

P18/93-landslaget vann den första av två landskamper i Uleåborg, resultatet skrevs till 2-1 efter mål av Mikael Ishak och Karl Holmberg.

P18/93: Återbud till Finlandsmatcher

27/7: Nu trappar Tomas Turessons 93:or upp förberedelserna inför EM-kvalet i oktober. Första steget är dubbelmöte med Finland i Uleåborg i början av augusti.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter