Kategori: Pojkar -94

Oavgjort i Eerikkilä

U20-herrarna tappade en tvåmålsledning i halvtid till 2-2 till slut när veckans andra match mot Finland spelades i Eerikkilä.
- Rättvist sett över hela matchen. Det här är två bra lag som vill spela fotboll. Det har varit fina matcher och vi är jättenöjda över den här utflykten, säger tf förbundskaptenen Hans Wildow.

Kategori: Pojkar -94

P19/P20-trupp till Finland

Förbundskapten Claes Eriksson har tillsammans med tf förbundskaptenen Hans Wildow nominerat en trupp med spelare födda 1993-94 som reser till Finland för två landskamper i oktober.

Kategori: Pojkar -94
Mujo Tankovic, tvåmålsskytt

Skön seger i sista matchen

Inget annat än äran stod egentligen på spel när nollpoängarna Sverige och Bosnien-Hercegovina möttes i sista matchen i Elite Rounds grupp 1. Men Sverige ville avsluta i stil och lyckades också bärga segern med 3-2 (2-0)

Kategori: Pojkar -94

Ny 0-3-förlust i Elite Round

P19/94-landslaget inkasserade andra raka 0-3-förlusten i EM-kvalets Elite Round. Värdnationen Österrike stod för motståndet och stor matchvinnare blev Marcel Sabitzer som svarade för alla målen.
– Österrike är inte ett lika bra lag som Frankrike, men tyvärr kommer vi inte upp i den nivån vi ska göra. Och vi blir oerhört straffade för våra misstag, kommenterar förbundskapten Claes Eriksson en stund efter matchen.

Kategori: Pojkar -94

Förlust mot Frankrike i Elite Round

Frankrike är favorittippat och visade sig för starka för det svenska P19-landslaget. 0-3 i första matchen innebär brant uppförsbacke, endast gruppsegraren i Elite Round kvalar in till EM.
- Frankrike var ett nummer större. Vi har inte gett upp än men idag var dom klart bättre, säger förbundskapten Claes Eriksson.

Kategori: Pojkar -94

Webb-TV inför P19:s EM-kval

På onsdag inleder P19-landslaget EM-kvalets Elite Round nere i Österrike och förbundskapten Claes Eriksson hyser goda förhoppningar om att Sverige ska kunna gå hela vägen och kvalificera sig till EM-slutspelet.

Kategori: Pojkar -94

Ny förlust mot Skottland

P19/94-landslaget förlorade även veckans andra möte med Skottland. Skottarna vann med 2-0 (1-0) på Somerset Park i Ayr.
– Ett rättvist resultat. Vi gör en skaplig första halvlek, men andra är tyvärr underkänd, säger förbundskapten Claes Eriksson.

Kategori: Pojkar -94

Skottland vände och vann

P19/94-landslaget föll med 3-2 mot Skottland på Meadow Park i Irvine. Victor Söderström ordnade 2-0-ledning för Sverige tidigt i andra halvlek, men skottarna vände och vann.
– Surt att behöva förlora efter en sån fin inledning, men vi får lära oss av det här. Lära oss att stänga den här typen av match helt enkelt, säger förbundskapten Claes Eriksson.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter