Kategori: Pojkar -97
Startelvan mot Danmark

Dansk seger efter tidigt mål

Klockan 11 svensk tid möts Danmarks och Sveriges U20-lag i finländska Eerikkilä. Båda lagen har besegrat hemmanationen tidigare vilket gör matchen till något av final i miniturneringen.

Kategori: Pojkar -97
Hans Wildow har tagit ut truppen till matcher mot Finland och Danmark i oktober.

Trupp till matcher i Finland

P19-landslaget beger sig under inledningen av oktober till Finland för att spela U20-trenationsturnering. 8 oktober möter landslaget Finland och den 10 oktober väntar nästa match mot Danmark. Tillförordnande förbundskaptenen Hans Wildow har tagit ut en trupp på 18 spelare.

Kategori: Pojkar -97
Gustaf Nilsson gjorde det svenska målet i matchen mot Ryssland.

Ryssland vände och vann

Sverige fick en smakstart på matchen mot Ryssland när Gustaf Nilsson gjorde 1-0 redan efter en kvart. Trots tidig utdelning blev det ingen avslutande seger i kvalet för P19-landslaget. Ryssland kunde ta sig tillbaka, kvittera och vända matchen till slutresultatet 2-1 i den andra halvleken.

Kategori: Pojkar -97

EM-drömmen släckt

Det svenska P19-landslaget har det fortsatt tufft i EM-kvalet i Portugal. Två snabba slovenska mål i slutet av den första halvleken blev en för svår uppgift att vända. Måstematchen slutade 1-3 och ett avancemang till EM-slutspelet är nu utom räckhåll.

Kategori: Pojkar -97
Ali Suljic spelade hela matchen mot Portugal.

Portugal numret större i premiären

Det blev en tuff start av EM-kvalet för det svenska P19-landslaget. Ett skickligt Portugal, värdnation av kvalet, lade grunden för sin seger med tre mål i den första halvleken. Slutresultatet skrevs till 4-0 efter en tätare andra halvlek och Sverige får nu ladda om inför nästa match på lördag.

Kategori: Pojkar -97
Jordan Larsson är en av 18 spelare som ska spela Elite Round i Portugal om två veckor.

Truppen till Elite Round i Portugal

Om två veckor drar Elite Round för P19-landslaget igång i Portugal. Där ska Sverige möta just Portugal, Slovenien och Ryssland för en plats i EM. Här är laget som förbundskaptenen Tomas Turesson har tagit ut till de avgörande kvalmatcherna.

Kategori: Pojkar -97

P19-läger inför Elite Round

Mellan den 7 och 10 januari kommer P19-landslaget att förbereda sig inför Elite Round under våren. Här är spelarna som förbundskaptenen Tomas Turesson har tagit ut till lägret på Bosön.

Kategori: Pojkar -97

Elite Round i Portugal för P97

U19-EM i Tyskland sommaren 2016 är målet. Men då måste Portugal, Slovenien och Ryssland besegras i Elite Rounds kvalgrupp 6 i vår. En tuff utmaning för våra 97:or men inte något omöjligt.

Kategori: Landslag

UEFA-lottningar torsdag

UEFA-lottningar

Torsdag förmiddag lottas nästa års EM-kvalturneringar på pojksidan. Sverige är vidare till de båda Elite Round-kvalen och finns därmed med i alla fyra lottningarna.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter