P19/87-landslaget 2006

P19/87-landslaget spelade EM-kvalets Elite Round i maj. Slutspelet, som Sverige inte nådde, spelas 18-29 juli i Polen.

Click on desired match for facts. 
Spelprogram/Match Schedule 2006
* EM-kval Elite Round/Euro qualying Elite Round
28 feb Holland Harderwijk 1-3
26 maj Spanien* Callosa de Segura Estadio Municipal 0-4
28 maj Tyskland* Germany Callosa de Segura Estadio Municipal 1-2
30 maj Cypern* Callosa de Segura Estadio Municipal 3-1
Förbundskapten/Coach: Roland Larsson

P19/87: Säker avslutning mot Cypern

Sverige var det klart bättre laget och kunde till sist vinna med 1-3 (0-2) mot Cypern i sista EM-kvalmatchen.
- Vi gjorde det vi skulle och det känns skönt att få avsluta med en seger, säger förbundskaptenen Roland Larsson, efter P19:s sista landskamp.

P19/87: I huvudet på en förbundskapten

Roland "Rolle" Larsson är mannen med ett av de mest spännande jobben inom svensk fotboll. Han har ansvaret för att landets mest lovande pojkar födda -87 och -90 utvecklas som de ska.

P19/87: Lantto om sista matchen med gänget

Jonas Lantto från Kiruna är enda norrlänning i P19-landslaget. I söndags gjorde han sitt första inhopp i matchen mot Tyskland.
- Det är jätteroligt att få vara med på den här nivån, även om jag bara var inne en kort stund senast, säger Jonas, som givetvis hoppas på spel mot Cypern på tisdag.

P19/87: Knapp förlust mot Tyskland

Sverige höll jämna steg med Tyskland matchen igenom, men ett tyskt straffmål i slutminuterna avgjorde. Förlust med 1-2 innebär att Sveriges chans till EM är borta.

P19/87: Inför Tyskland-Sverige

Ikväll spelar P19-landslaget en tuff måste-match mot Tyskland i EM-kval 2. - Efter 4-0 förlusten mot Spanien tror inte Tyskland att vi är något hot. Jag tror vi kan utnyttja att dom underskattar oss, säger matchobservatören Hans Lindbom.

P19/87: Sharro och Berglöv gör upp i mål

Två duktiga målvakter, bara en får plats i startelvan. Sveriges P19 har två duktiga målvakter, men vem får stå mot Tyskland på söndagkvällen - Nickolas Sharro eller Magnus Berglöv?

P19/87: 0-4 mot Spanien i EM-kvalet

Sverige fick en tuff start i EM-kval 2. Hemmanationen Spanien var numret för stort och vann med hela 4-0, sedan Sverige fallit igenom i slutet av matchen.

P19/87: "Spanien är oerhört bra"

Ikväll klockan 19.00 möter Sverige hemmanationen Spanien i EM-kval 2 för P19-landslag. Spanien är favoriter, men förbundskapten Roland Larsson vet vad som krävs för seger.

P19/87: Första passet inför EM-kvalet

På fredag kväll börjar allvaret för P19-landslaget, första EM-kvalmatchen mot favorittippade Spanien. - Det ser bra ut, många spelare har tagit stora steg framåt, säger förbundskapten Roland Larsson.
Visa fler nyheter
Visa alla nyheter