P19/88-landslaget 2007


P19-landslaget till EM-kval 2 i Grekland juni 2007. Sverige slutade sist i en mycket tuff grupp.
Angivna tider är lokala.
Click on desired match for facts or preliminary squads ahead of match. All times are local.
Spelprogram/Match Schedule 2007
* EM-kval Elite Round
5-8 feb Läger Camp - -
27 mar Slovakien Slovakia Senec 1-1
29 mar Slovakien Slovakia Senec 1-1
1 jun Italien Italy * Katerini 2-5
3 jun Kroatien Croatia * Katerini 1-1
6 jun Grekland Greece * Litochoron 0-4
Förbundskapten: Ulf Svensson

P19/88: Manfall och förlust mot Grekland

P19-landslaget föll tungt i sin sista match. 0-4 mot Grekland, och sist i Elite Round-gruppen. Och på bänken gapade det tomt, då Sverige på grund av skador och magsjuka fick komma till match med bara 13 spelare ombytta.

P19/88: Oavgjort mot Kroatien

P19-landslaget stod för ännu en hedervärd insats i Elite Round men fick inte resultatet med sig. Matchen mot Kroatien slutade 1-1.
Hemmanationen Grekland slog Italien med 2-0, vilket betyder att Sverige fortfarande har en teoretisk möjlighet att gå vidare till slutspelet. Då krävs dels att Italien och Kroatien spelar oavgjort, dels att Sverige slår Grekland med minst fyra mål.

P19/88: Blytung förlust mot Italien

P19/88-landslaget föll mot Italien med 5-2 i den första matchen av Elite Round i Grekland. Trots siffrorna - förlust med tre måls marginal - var detta en match som Sverige lika gärna kunde ha vunnit. Dubbelt tungt för Sverige som nu får svårt att avancera till EM-slutspelet i Österrike.

P19/88: Italien första hindret i Elite Round

Idag klockan 16.00 svensk tid spelar P19/88-landslaget den första matchen av tre i EM-kvalets Elite Round mot Italien. Kroatien och Grekland är de övriga två lagen i gruppen, där endast ettan kvalificerar sig till EM-slutspelet i Österrike 16-27 juli.

P19/88: Sebastian Rajalakso ersätter Milencovic

P19-landslaget är ett hinder från EM-slutspel sommaren 2007. Efter att ha klarat av kvalets första omgång väntar nu elitomgången, där Sverige möter bästa möjliga motstånd i form av Italien, Kroatien och värdlandet Grekland. Förbundskapten Ulf Svensson har behåller i stora drag den trupp han prövade i vårens genrep mot Slovakien.

P19/88: Sverige närmast segern i returmötet

För andra gången på tre dagar spelade Sverige och Slovakien oavgjort 1-1. Sverige gjorde en betydligt bättre match än i förrgår och låg klart närmast segern.
- Vi hade ett mål inne i början av första halvlek, men vi vet fotfarande inte varför den slovakiske domaren underkände målet. Som helhet gör vi en riktigt bra match och flera av spelarna svarar för riktigt bra prestationer, rapporterar den svenska ledarstaben.

P19/88: Oavgjort 1-1 mot Slovakien

Det blev oavgjort 1-1 i den första av två träningslandskamper mellan Slovakien och Sverige, sedan Fredrik Holster kvitterat Slovakiens 1-0-ledning i den andra halvleken.

P19/88: Träningslandskamper mot Slovakien

Den 27 repsektive 29 mars spelar P19/88-landslaget två träningslandskamper mot Slovakien. Matcherna spelas i Senec, ett par mil öster om Bratislava.
Förbundskapten Ulf Svensson har tagit ut en trupp på 18 spelare till de två matcherna, som är en del i förberedelserna inför andra omgången av EM-kvalet i juni där Sverige möter Italien, Kroatien och Grekland.

P19/88: Årets första samling

22/1: I juni går P19-landslaget in i EM-kvalets Elite Round nere i Grekland. Första förberedelserna för året blir landslagslägret på Bosön 5-8 februari dit förbundskapten Ulf Svensson kallat 26 spelare.
Visa fler nyheter
Visa alla nyheter