Kategori: U23 dam
Madelen Janogy är uttagen, här bild sen senast U23 mötte England.

U23-trupp till Englandsmatch

U23-landslaget spelar landskamp mot England i Bollnäs den 9 juni. Matchstart är 15.00 på Sävstaås IP och matchen kommer även sändas live på svenskfotboll.se. U23-landslagets förbundskapten Ulf Kristiansson har presenterat truppen.

Kategori: U23 dam

Storseger mot Kina

U23-damerna tog sig an det tredje och sista testet nere i La Manga på bästa sätt. Kina besegrades med hela 6-0 (1-0).
- Vi hade bra sekvenser mot USA och spelade bra i 80 mot Frankrike. Men vi sa till oss idag att vi måste kunna spela bra i 90 minuter. Det var härligt att se inställningen, berömmer assisterande förbundskapten Pär Lagerström.

Kategori: U23 dam

Sena mål avgjorde för Frankrike

U23-landslaget åkte på ytterligare en 1-4-förlust i La Manga. Sverige tog ett steg framåt i jämförelse med matchen mot USA men tre sena mål av Frankrike ledde till en ny siffermässig förlust.
- Vi tog ett ganska stort steg framåt i åttio minuter, nu vill ta ett extra steg mot ett spelskickligt Kina, säger assisterande förbundskaptenen Pär Lagerström.

Kategori: U23 dam

Stark svensk avslutning mot USA

USA:s lag till U20-VM utgjorde första motståndet av tre för Sveriges U23-damer nere i spanska La Manga. Att det skulle bli en tuff nöt att knäcka kom inte oväntat. Efter halvtidsunderläge 0-2 och nytt baklängesmål direkt efter avspark i andra jobbade sig Sverige tillbaka och slutresultatet skrevs till 1-4.
- Det glädjande är att vi spelar bättre och bättre allt eftersom och vi avslutar matchen som det bättre laget, säger assisterande förbundskapten Pär Lagerström.

Kategori: U23 dam
Ellen Löfqvist, Michelle de Jongh och Rebecka Blomqvist är tre av spelarna i U23-truppen till La Manga 2018.

U23-trupp till La Manga

U23-landslaget reser till La Manga i Spanien för en turnering 3-10 april. Förbundskapten Ulf Kristiansson har tagit ut en trupp om 22 spelare.

Kategori: U23 dam

U23-förlust hemma i Göteborg

Frankrike var strået vassare och besegrade Sverige i U23-landskampen i Göteborg. Fransyskorna vann träningsmatchen med 2-0 efter ett mål i vardera halvlek.
– Vi gjorde det bra, men vi mötte ett fantastiskt bra motstånd som är jätteskickliga, säger förbundskapten Anneli Andersén.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter