Ha alltid med dig senaste nytt från svenskfotboll.se när du surfar!

Via vår RSS-tjänst har du möjlighet att alltid ha senaste nytt från svensk fotboll i din närhet. Vi erbjuder ett ständigt nyhetsflöde inom elit- såväl som breddfotboll. Nedan finner du de RSS-flöden som finns på svenskfotboll.se

Samlade nyheter från portalen svenskfotboll.se

Alla nyhetssidor på svenskfotboll.se har tillgängliga RSS-flöden. Det gäller till exempel alla underavdelningar (Landslag, Cuper etc) och alla individuella landslagssidor. För en komplett listning av svenskfotbolls RSS-flöden, klicka på RSS-symbolen i din webbläsare när du är inne på svenskfotboll.se.

Hur fungerar det egentligen?

För att du ska kunna se RSS-flöden behöver du en RSS-läsare. Nedan följer exempel på ett antal populära programvaror, varav de flesta är gratis. Det fungerar lite olika i olika program, men i grunden så får du tillgång till RSS-flödet genom att helt enkelt kopiera RSS-länken i RSS-läsaren.

RSS-läsare

Webbläsaren Firefox, Safari och Internet Explorer 7 och senare har redan en inbyggd RSS-läsare. När du surfar på webbplatser som har RSS-flöden visas en liten orange symbol RSS i adressraden i webbläsaren. Klickar du på den får du möjlighet att prenumerera på det aktuella RSS-flödet på webbplatsen.

Andra vanliga RSS-läsare

PC

  • Sharpreader
  • Feedreader

Mac

  • Net News Wire
  • Newsfire

(Webbläsaren Safari har inbyggd RSS-läsare)

Linux

  • Straw
  • Newsmonster

RSS-flöden på svenskfotboll.se är endast till för personlig och icke-kommersiell användning.